Dr.Thrax
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar;
Uzun zaman önce buralarda sadece forumu izlerdim. Genelde sitedeki haberleri takip edip forumda telekomun yaptığı yeniliklere (!) yapılan yorumları okuyup kendimden geçtiğim olmuştu. Fakat sonra çeşitli sebeplerde ötürü internet dünyasından biraz uzak kalmıştım. Bilgisayara atılan format sonucuda yer im'lerim veri çöplüğüne dönüşmüş, daha sonrada nasıl unuttuysam sdn'yi tekrar eklemeyi unutuvermişim
. Geç olsun güç olmasın derler. Sonunda burdayım. Bildiklerimi sizinle paylaşmaya, bilmediklerimide öğrenmeye hazır geldim. İddalı başlık için kusura bakmayın 
İsmi: İlker
Durumu: Yerleşmeyi bekliyor
Hobileri: RC Helikopterler, Halk Oyunları, Arabalar, Model Uçaklar ...
Dinlediği Müzik Türleri: Rock, Metal, Yabancı Pop, Yabancı Rep, Türkçe Rep (Sadece Ceza), R&B, Jazz, Klasik...
Dinlemediği Müzik Türleri: Arabesk (ıyk :wacko
Bulunduğu vilayet: 22
Bildiği diller: İngilizce, Azerice, Rusça... (Azerice ve Rusçada sertifikam yok henüz seneye olacak inşallah :mrgreen
Sevdiği bilgisayar oyunları: Crysis, COD IV, C&C Generals, C-S...
Sevdiği film türleri: Aksiyon, Macera, Komedi...
Şimdilik bu kadar. Tekrar burda olmak çok güzel :happy:
Uzun zaman önce buralarda sadece forumu izlerdim. Genelde sitedeki haberleri takip edip forumda telekomun yaptığı yeniliklere (!) yapılan yorumları okuyup kendimden geçtiğim olmuştu. Fakat sonra çeşitli sebeplerde ötürü internet dünyasından biraz uzak kalmıştım. Bilgisayara atılan format sonucuda yer im'lerim veri çöplüğüne dönüşmüş, daha sonrada nasıl unuttuysam sdn'yi tekrar eklemeyi unutuvermişim

İsmi: İlker
Durumu: Yerleşmeyi bekliyor
Hobileri: RC Helikopterler, Halk Oyunları, Arabalar, Model Uçaklar ...
Dinlediği Müzik Türleri: Rock, Metal, Yabancı Pop, Yabancı Rep, Türkçe Rep (Sadece Ceza), R&B, Jazz, Klasik...
Dinlemediği Müzik Türleri: Arabesk (ıyk :wacko

Bulunduğu vilayet: 22
Bildiği diller: İngilizce, Azerice, Rusça... (Azerice ve Rusçada sertifikam yok henüz seneye olacak inşallah :mrgreen

Sevdiği bilgisayar oyunları: Crysis, COD IV, C&C Generals, C-S...
Sevdiği film türleri: Aksiyon, Macera, Komedi...
Şimdilik bu kadar. Tekrar burda olmak çok güzel :happy: