salih akay
Asistan
Öyle deme abi burdaki kaç kişiye taş çıkarırsın maşallahYok daha neler, 36 yaşındayım. Benden geçti o işler..
Öyle deme abi burdaki kaç kişiye taş çıkarırsın maşallahYok daha neler, 36 yaşındayım. Benden geçti o işler..
Altına imzamı atarım.Forumun kral üyelerini bilmem ama imparator üye benim.
@_Zaur_ @Uchiha Sasuke @EFI Shell @Usain bir de @Caligula ya da @![]()
Altında çıkarabilir mi? Altın sikke üretimi için.Öyle deme abi burdaki kaç kişiye taş çıkarırsın maşallah![]()
Reis ne isterse yapar ben bilmem o kadarınıAltında çıkarabilir mi? Altın sikke üretimi için.![]()
Senin kaç hissettiğin önemliYok daha neler, 36 yaşındayım. Benden geçti o işler..
Evet doğru dedin. Ben 11 Mayıs 482 yılında doğdum. 1000+ yaşım ve yaşıyorum hala.Senin kaç hissettiğin önemliAyna karşısına geçip 18 yaşlık çıtırım diye kendini avutanlar var
![]()
İyi ki 19 hissediyosun 18 olsa ne yapardıkEvet doğru dedin. Ben 11 Mayıs 482 yılında doğdum. 1000+ yaşım ve yaşıyorum hala.Ama 19 yaşında gibi hissediyorum kendimi.
![]()
sen biraz hurda olmuşsun be hocamEvet doğru dedin. Ben 11 Mayıs 482 yılında doğdum. 1000+ yaşım ve yaşıyorum hala.Ama 19 yaşında gibi hissediyorum kendimi.
![]()
Ben teşekkür ederimmHerkese teşekkürler başta konuyu açan @Nurdisina olmak üzere.![]()
Eywallah benim actigim bir konuyada el atsana be
Profile ulaşılamıyor.
Fair the Ban seni de seviyorum. İlk önce bir tanıyamadım ama ısındım sana.@EFI Shell ve diğer çoğu kişi. Kusura Bakmayın Nicklerinizi Hatırlamıyorum fakat herkesi çok seviyorum.![]()