arda101010
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
En çok merak ettiğim şey bu forumu asıl kuran kim veya bu siteyi kuran kim
Evet.peki şuan forumda varmı
@Hakkı Alkanpeki şuan forumda varmı
ben de başka bir şeyi merak ediyorum neden bütün forum sitelerinin altyapısı benziyor aynı kod birimini mi kullanıyorlar?En çok merak ettiğim şey bu forumu asıl kuran kim veya bu siteyi kuran kim
Evet. Xenforo kullanılıyor diye biliyorum.ben de başka bir şeyi merak ediyorum neden bütün forum sitelerinin altyapısı benziyor aynı kod birimini mi kullanıyorlar?
Bir çok forum sistemi var fakat bunlardan güncel teknolojiye en uygun olanı XenForo ve İnvision Power. Bazı forumlar hala VBulletin kullanır fakat teknolojisi eskidir. Çoğu forum sitesinin benzer olmasının sebebi XenForo veya İnvision Power kullanıyor olmaları.ben de başka bir şeyi merak ediyorum neden bütün forum sitelerinin altyapısı benziyor aynı kod birimini mi kullanıyorlar?
sağol abi merak ediyodumBir çok forum sistemi var fakat bunlardan güncel teknolojiye en uygun olanı XenForo ve IPBoard. Bazı forumlar hala VBulletin kullanır fakat teknolojisi eskidir. Çoğu forum sitesinin benzer olmasının sebebi XenForo veya IPBoard kullanıyor olmaları.
teşekkür ederimEvet. Xenforo kullanılıyor diye biliyorum.
Hadi sana bir güzellik te yapayım istersen. Bu sistemleri deneyip görebilirsin.sağol abi merak ediyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim
invisioncommunity.com
Hadi sana bir güzellikte yapayım istersen. Bu sistemleri deneyip görebilirsin.sağol abi merak ediyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim
invisioncommunity.com