Forumu RSS İle Takip Etme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
RSS 2.0 - Bu Feed ise Konunun yazarını, Tarihini ve Ilk Mesajı bu şekilde Linkler.
http://forum.shiftdelete.net/external.php?type=rss2

Feedi MyYahoo nuza eklemek isterseniz, buraya tıklamanız yeterli.

• Konuların bulunduğu forumları ise forumun ID numarasını vererek URL olarak yapabilirsiniz:
http://forum.shiftdelete.net/external.php?type=rss2&forumids=123
  • Eğer feedler birden fazla forumdan oluşturulacaksa, forum ID numaralarını aralarına virgül bırakarak ayırabilirsiniz:
http://forum.shiftdelete.net/external.php?type=rss2&forumids=1,7,32

(?) Forum ID lerini nasıl öğreneceğim?

Forum ID sini öğrenmek istediğiniz kategoriye girdikten sonra Yeni Konu Aç butonun üzerine gelince (veya tıklayınca) durum çubuğunda (veya adres çubuğunda) o kategorinin ID numarası çıkar.

oV6sb.png

(?) Bu RSS adreslerini nasıl kullanabilirim?

Tarayıcı araç çubuğuna ekleyerek, masaüstü araçlarına ekleyerek, iGoogle kullanıyorsanız iGoogle'a ekleyerek forumu her an takip edebilirsiniz.

cyLHy.png

Saygılar, iyi forumlar.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
forum runner ve tapatalk destegide olsaydı keşke.
cep telefonlarında özelikle iphone da cok kullanılan bir yazılım,

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben bunu biliyordum zaten ama bunda nedense Türkçe karakter sorunu var. Bu olay benim çok sinirimi bozuyordu o yüzden forum yerine direk ana sayfanın Rss'ini ekledim. [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bir ara buna ele atarsa belki düzeltebilir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ben bunu biliyordum zaten ama bunda nedense Türkçe karakter sorunu var. Bu olay benim çok sinirimi bozuyordu o yüzden forum yerine direk ana sayfanın Rss'ini ekledim. @keyloger bir ara buna ele atarsa belki düzeltebilir.

Karakter sorunu senin kullandığın uygulamayla alakalıdır. Ben google reader kullanıyorum, hiç bir karakter sorunu bulunmuyor...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Karakter sorunu senin kullandığın uygulamayla alakalıdır. Ben google reader kullanıyorum, hiç bir karakter sorunu bulunmuyor...

SDN ana sayfa ve diğer sitelerin RSS lerindeki Türkçe karakterler sorun çıkarmıyor. Nedense bir tek forumunkinde var, o yüzden söylemiştim. Neyse çok da önemli değil.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
forum database oluşturulurken utf 8 seçilmediginden türkçe karakter sorunu yaşayabilirsin.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
forum database oluşturulurken utf 8 seçilmediginden türkçe karakter sorunu yaşayabilirsin.

vBulletinin built-in olarak utf-8 desteği olmadığından ve bu konudan doğacak sıkıntılarda destek vermeyeceklerini açıkladıklarından dolayı geçiş yapmıyoruz. :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ben phpbb 3 den vb ye geçtim kullandım hiçbir sıkıntı olmadı.7 yıllık veri vardı, ama bu saatten sonra geçmeniz sıkıntı yapar.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ben phpbb 3 den vb ye geçtim kullandım hiçbir sıkıntı olmadı.7 yıllık veri vardı, ama bu saatten sonra geçmeniz sıkıntı yapar.

Yok biz sıkıntıyı göze almıştık, çokta zaman alacak bir işlem değil kendisi zaten ama vBulletin ile temasa geçtik, geçmemizi tavsiye ettiler, eyvallah dedik :)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yok biz sıkıntıyı göze almıştık, çokta zaman alacak bir işlem değil kendisi zaten ama vBulletin ile temasa geçtik, geçmemizi tavsiye ettiler, eyvallah dedik :)

onlara bakarsak hiçbirşeye geçmemizi istemezler : )

tapatalk ve forum runner için ne düşünüyorsunuz. iphone gibi cihazlarda foruma girmek için cok uygun ve kullanışlı bir yazılım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
onlara bakarsak hiçbirşeye geçmemizi istemezler : )

tapatalk ve forum runner için ne düşünüyorsunuz. iphone gibi cihazlarda foruma girmek için cok uygun ve kullanışlı bir yazılım.

Bizim zaten bir mobil arayüzümüz var.

Başka bir tane kurmamızın bize ne gibi bir avantajları olacak? Sanırım sen o uygulamaları başka bir sitede kullanıyorsun, özel mesaj ile neden bunları tavsiye ettiğini yollarsan yönetimle kullanıp kullanmama konusunu konuşuruz. :)