tezcanalaca
Öğrenci
rezil bir yer gerçekten çok haklısın.
beni hatırlıyor musun claus hugo strendberg ben sende neşeli enginar olmalısın değil miTechnopat konusunu açan bendim ve o banı da 10.sınıfa giden bir çocuk atmıştı bana. Cezamı çektiğim ve bir şey yapmadığım halde 1 yıl ban yedim. Technopat ile ortak yönleri var zaten. Orada da yalakalık bolca var. Çoluk çocuk yüzünden kanser oluyoruz. Buyrun:
![]()
Tavsiye - Technopat rezilliği
Cezayı daha önceden almam gerekirken moderatör yorumuna kızgın attıktan sonra ceza verdi :) Cevap hakkı tanımalarını konu mesajında bile belirtmiştim. Her neyse, yine konu kilitlendi. Raporlayıp, cezaya itiraz etmek için 1 mesaj atmak istedim, son 1 mesaj. Geri dönüş bile yapılmadı. 1 ay "Rapor...forum.shiftdelete.net
Hayır değilim. Kim olduğum da söylemem.beni hatırlıyor musun claus hugo strendberg ben sende neşeli enginar olmalısın değil mi
pekala farketmez ama bu yinede technopatın rezil bir yer olduğunu değiştirmezHayır değilim. Kim olduğum da söylemem.
muhtemelen ahirette arayacağımız kişiler şunlar forum tutkusu nun modları yarasa yiyen adam george floydu boğan polis matematiği bulan şahıs ama bu andan sonra önce o modları arayacağım sizde gelin hep beraber arayalım
rezil bir yer gerçekten çok haklısın.
Aklın yolu bir..rezil bir yer gerçekten çok haklısın.-
Bunlar ne ki off diyorum ya 1 ay takıl o foruma saçmalıklardan bıkarsın yani
Gız deyu gaz verirler ya, o zaman haliniz nicedir...Gız varsa varız.
Latife yapıyom..Gız deyu gaz verirler ya, o zaman haliniz nicedir...![]()
Yaşam şeklimizGız varsa varız.
Biliyorum latife ile karışık, ortaya attım ben de sözümü zaten.Latife yapıyom..
Bi' uğrayayımAz önce baktım herkes kız sanırım o forumda