Forumla ilgili problemim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lamagro2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar ;

Lamagro nickli uyeyim. Dun yasanan bir problemden oturu emubaltaci adli yonetici tarafindan sinirsiz banlandim. Kendisine bugun sebebini sormak icin (bilerek ki baska turlu hakkimizi nasil arariz bilemiyorum) clone uyelik alarak pm attim. Cevap 2. sinirsiz ban olarak geri dondu. 2. clone uyeligimi alip msn adresi verdim ve ordan gorusmek istedim. Cevap 3. sinirsiz ban.

Simdi soruyorum ;

Uyelerin kendini savunma hakki yokmudur. Ha var ise hangi sekilde yapacagiz. Yoksa yoneticilerin kurdugu bir tekel vardir ve bu sekilde mi idare ediliyor. Biz 1.2 milyon uyeli forum yonettik arkadaslarim hala yonetiyor. Forumda uyelerin kendini savunmasi icin her zaman bir firsatlari olur. Karsisindaki yonetici olabilir ama torpil asla olmaz. Bu forumda da boylemi bunu merak ettigim icin mecburen konu acmak zorunda kaliyorum.

Yoneticiyi tehdit demisler ban sebebine. Tehdit ettigim herhangi bir durum mu vardir? Asarim keserim mi demisim? Siz kardesinizle / sevgilinizle / arkadasinizla ugrasan insanlari uyarmiyormusunuz? Sizde bu koruma icgudusu yokmudur?

Yanlis birsey yaptigimi dusunmuyorum. Kisiyi forum adabi icerisinde uyardim. Hatta gerekirse mail adresini verdim gorusmesi icin. Ama ne hikmetse bana cevap vermek yerine sikayet etme yoluna gitmis. Hakkidir korkmustur birsey diyemem. Fakat yoneticinin dinlemeden banlamasi garibime gitti.

Hiyerarsiniz ve Seriatiniz varmis gibi geldi bana. Yakismiyor.. Buyuk ihtimalle cevap olarak yine ban atilacak ama yaziyi kopyaladim ve hergun yeni bir uyelikle bu sorun cozulene kadar konu acacagimi bildirmek istiyorum.

Kolay gelsin.
Lamagro

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu konudaki gerekli açıklama "lam***@h***l.com" email adresine "09 Kasım 2009 09:35" tarihinde "banlanma" konu başlığıyla yapılmıştır!

buda tehdit mesajı
Burdan yazabilecegim kadarini yaziyorum.
Akilli ol ayagini denk al. Ugrastigin insanlari ve cevresini ne kadar taniyorsun bilmiyorum ama. Tanimak istemezsin.

Detayli bilgiyi eklersen alirsin. Selametle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...