Forumdasin.Net "Yeni Nesil Paylaşım Platformu"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Evet sevgili arkadaşlar 9-10 ay önce kız arkadaşımla amatör olarak ilgilendiğim ve yapmaya calıştığım forum sitesini bir süreliğine bakıma almıştık. Yeni yılda yeni tema ve arayüzle kullanıcılarla buluşuyoruz. Sizlerden siteye bakıp olumlu veya olumsuz yorum yapmanızı istiyorum ki bizde ona göre geliştirmede hareket edelim. Bu işi cok iyi bilmiyorum ve elimden geldiğinde sadeliğe önem vererek yaptım umarım gezerken eğlenirsiniz.
Kolay Gelsin..Hepinizi Bekliyoruz..

Saygılarımla...

www.forumdasin.net

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben baktım logoda o bilgisayarın monitörü çok sevdim güzel ayarlamış mr.meseli tebrikler onada siteyede üye oldum teması gerçekten çok hoş en başı da çok güzel geldi giriş kısmı tebrikler forumun güzel :)

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Temanın sade olması güzel olmuş insanın içi açılıyor.

Kategorileri azaltıp belli alanlarda yoğunlaşıp daha verimli de olabilirsin belki.KÇok fazla kategorisi olan değil belli kategorilerde sivrilen forumlar daha bana daha cazip geliyor.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
ulvi_kcky dedi ki:
Temanın sade olması güzel olmuş insanın içi açılıyor.

Kategorileri azaltıp belli alanlarda yoğunlaşıp daha verimli de olabilirsin belki.KÇok fazla kategorisi olan değil belli kategorilerde sivrilen forumlar daha bana daha cazip geliyor.

Her konuda yardımcı olmak için o kadar cok kategori var ileride gereksiz olan elbette kaldırılacaktır. Önerin için teşekkür ederim..

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Editleme lazım bazı yerleri örneğin Rütbeler kısmında vbulletin-tr üyesi yazıyo

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
mila12 dedi ki:
Editleme lazım bazı yerleri örneğin Rütbeler kısmında vbulletin-tr üyesi yazıyo

Düzeltildi. Dediğin gibi cok zaman ayırmam gerekiyor. Sizlerinde yardımı lazım bu öksüz forumcuya :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
2.bişi Powered by MJTurkiye yerine Powered by vBulletin Version 3.6.5 yazmalı bu yazıyı kaldırmak için vbulletine para ödeme gerekir ödemessen suçtur.

3.üye olduktan sonra Buradan Foruma giderek, bilgi paylaşımına başlayabilirsiniz. tıklandığı zaman http://www.forumdasin.net//index.php bitane / fazla ve index.php ye direk değil /forum/index.php olmalı

4.Vbulletin lisansı yoksa hergün yedek alman tavsiye eilir siten her an kapanabilir emekler boşa gitmesin

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
temayı çok beğendim sitede güzel zamanla eksikleri toparlarsın artık geriside sana kalmış malzeme iyi kullanmak önemli şimdiden sonra :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Evet eksiklikler var..mila dediklerin cok doğru dostum.
Ancak acemi işi işte bizde zamanla öğrenip düzenliyoruz.
Lisans olayınıda bir sekilde halledicem..

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
son olarakta cback.de korumasını yüklemeni tavsiye ederim birazda olsa hack'e karşı koruma sağlıyo

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
açılıyor yav bende çok açtım sorun yok o konuda arada bir açmayabiliyor yenilersen olur

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lisans olayını birşekilde hallederim diye herkes düşünüyor ama bu çok yanlış. Ne olurdu o zamana kadar phpBB yada SMF veya MyBB kullansaydın forumun üye yada mesaj mı kaybedecekti ?

Böyle düşünenlere gerçekten kızıyorum Jelsoft orada emek harcıyor bir sistem ortaya çıkarıyor milletde bunu para vermeden kullanıyor :@

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
BoSS dedi ki:
Lisans olayını birşekilde hallederim diye herkes düşünüyor ama bu çok yanlış. Ne olurdu o zamana kadar phpBB yada SMF veya MyBB kullansaydın forumun üye yada mesaj mı kaybedecekti ?

Böyle düşünenlere gerçekten kızıyorum Jelsoft orada emek harcıyor bir sistem ortaya çıkarıyor milletde bunu para vermeden kullanıyor :@

Canım kardesim böyle kullanmaya devam mı edeceğiz dedim ? Lütfen anlamadan bu sekilde suçlamalarda bulunmayalım..

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben senin ne demek istediğini anladım merak etme ;) . Sen Lisans işini bir türlü hallederim diye düşünüyorsun. Ya reklam geliri veya harçlığını biriktirip Lisans alacaksın yada Jelsoft kapına dayanınca MyBBye geçeceksin.

Ne gereği var eğer ciddi ciddi lisans alacaksan onu önce alıp sonra kullanmaya başlamalıydın (ha denemek için nulled kurarsın nasıl birşey bu vbulletin diye 2 gün kullanırsın kendi bilgisayarında yani Localde o başka) eğer şimdi forumun kapanacak olursa başla DB çevirmeye sonra yeni forum kur v.s. demek istediğim sağda solda vbulletin kullanılıyor diye vbulletin büyük bir sistem sanma. SMF onun en büyük rakiplerinden IPB zaten ayrı bir ligde oynuyor çok güzel bir sistem.

Kısacası önce lisans sonra forum ;)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
BoSS dedi ki:
Ben senin ne demek istediğini anladım merak etme ;) . Sen Lisans işini bir türlü hallederim diye düşünüyorsun. Ya reklam geliri veya harçlığını biriktirip Lisans alacaksın yada Jelsoft kapına dayanınca MyBBye geçeceksin.

Ne gereği var eğer ciddi ciddi lisans alacaksan onu önce alıp sonra kullanmaya başlamalıydın (ha denemek için nulled kurarsın nasıl birşey bu vbulletin diye 2 gün kullanırsın kendi bilgisayarında yani Localde o başka) eğer şimdi forumun kapanacak olursa başla DB çevirmeye sonra yeni forum kur v.s. demek istediğim sağda solda vbulletin kullanılıyor diye vbulletin büyük bir sistem sanma. SMF onun en büyük rakiplerinden IPB zaten ayrı bir ligde oynuyor çok güzel bir sistem.

Kısacası önce lisans sonra forum ;)

smf rakip ama vbulletin 3.7.0 rakiplerine fark atacak gibi gösteriyo

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
:S sadece girişi güzel içerik boş:D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bazı öneriler görüşler üzerine SMF foruma geçiş yapıyorum..