Forumdaki Yetkili kardeşlerim,OKURMUSUNUZ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihat çapa

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ben yeni üye olduğumda tanışma amaçlı açmış olduğum konuda beni Flood yapmamam konusunda üzerine basa basa uyardınız.Tamam buna diyecek bir sözüm yok,göreviniz.Ama.....
BURADA " efendisiz " adında bir yaratık var onun yaptıkları Flood olmuyormu? Eğer Flood ise kuralların gerektirdiği işlemi yapmanızı ayrıca yazdığı mesajları, ( özellikle 127.mesajı ) dikkatlice okumanızı sizden rica ediyorum.akşamlar dilerimmmm.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
böyle bir ithamda bulunurken mesajlara link verirseniz daha anlaşılır olacaktır. Mesela ben söylediğiniz üye ile karşılaştığımı hatırlamıyorum...

+ her mesajın solunda üzerinde RAP yazan rapor et düğmesi bulunmaktadır ve bu düğme ile mesajları yöneticilere bildirebilirsiniz.

cihat çapa

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
böyle bir ithamda bulunurken mesajlara link verirseniz daha anlaşılır olacaktır. Mesela ben söylediğiniz üye ile karşılaştığımı hatırlamıyorum...

+ her mesajın solunda üzerinde RAP yazan rapor et düğmesi bulunmaktadır ve bu düğme ile mesajları yöneticilere bildirebilirsiniz.

Kardeşim BURADA yazan yere tıklarsan linki görürsün

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yöneticinin gözünden kaçmıştır..
bukadar büyütmenin lüzmu yok ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Konuyu büyütmeye gerek yok arkadaşlar ;)

Flood olarak nitelediğiniz mesajı şikayet etmeniz yeterli.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Rap. tuşu var onu kullanırsan gereken yapılacaktır. ayrıca konuşmalarında dikkatli olmanı rica ediyoru. insanlara hakaretler etme, şikayetini et biz gerekeni ederiz.
konuşmandaki hakaretler silinmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...