Forumdaki Mesaj Güncellendi Yazısı Hakkında

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhaba. Fark ettiğim kadarıyla bazı kişiler arka arkaya mesaj yazında farklı mesajlar olarak gönderiliyor. Ama ben de dahil bazı kişilerde de arka arkaya mesaj gönderince mesaj güncellendi yazısı eklenerek iki mesaj bir mesaj olarak gözüküyor. Bunun sebebi nedir?
@Hakkı Alkan @ShiftBoss @Fragger

Reaksiyon puanı
16,128
flood tekrarlayan mesaj olmasın diye xetoronun özelliği.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Benim gördüğüm kadarıyla bazen çalışıyor bazen çalışmıyor mesaj birleştirme özelliği.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Benim gördüğüm kadarıyla bazen çalışıyor bazen çalışmıyor mesaj birleştirme özelliği.
Nedense bende çalışıyor. Örneğin @MrSmoke 'un şu resimde de görüldüğü gibi aradan yaklaşık bir dakika geçmeden gönderdiği iki mesaj birleştirilmeden farklı 2 mesaj olarak gönderilmiş.
forum.jpg

Aslında foruma ilk kaydolduğum zamanlarda benim arka arkaya yazdığım mesajlar da birleştirilmeden gönderiliyordu. Ne olduysa sonradan oldu.
@ConfickerBelasi

Reaksiyon puanı
16,128
Nedense bende çalışıyor. Örneğin @MrSmoke 'un şu resimde de görüldüğü gibi aradan yaklaşık bir dakika geçmeden gönderdiği iki mesaj birleştirilmeden farklı 2 mesaj olarak gönderilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 20226
Aslında foruma ilk kaydolduğum zamanlarda benim arka arkaya yazdığım mesajlar da birleştirilmeden gönderiliyordu. Ne olduysa sonradan oldu.
@ConfickerBelasi
hep the grudge'un suçu onun yüzünden...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ekli dosyayı görüntüle 20226
@ConfickerBelasi

Ben tapatalk üzerinden yazıyorum o yüzden.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben editör olduğum için de olabilir ama
Benim de güncellendi yazısı olmuyor.
Direkt yeni mesaj olarak geçiyor.

Tilkißey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Kullanilan eklenti biraz problematik bir eklenti debug detaylarina baktigim kadariyla

Syndol un elinden cikip wmtech denetimine gecen su eklenti daha islevsel olacaktir

[WMTech] Double Post Merge