- Reaksiyon puanı
- 1,561
Eskiden bir DM iken yarattığım karakterin ismiydi, Lady Strasza von Zarovich.
güzelmişFakehero : Sahte kahraman
Benim soyadım Kahraman vatani görevi de Asteğmen rütbesi ile yaptım. Dolayısıyla birazda ironi olsun diye bu şekilde koydum.
Durup dururken 50 krş isteyen biri nie övülsün ki .dkimse kekoları övmüyor
Çocukluk kahramanım olan Spider-Man'in takma adlarından biriForumda bir çok farklı kullanıcı adı (nick) var. Fakat anlamlarını bilmiyoruz.
Bazıları kısaltma, bazıları ingilizce vs..
Peki bu kullanıcı isimlerinizin anlamı nedir ve niye bu ismi kullanıyorsunuz?
Ben başlayayım.
Kamtarir, çatık kaşlı demek Söylenişi hoşuma gidiyor, yoksa çatık kaşlı değilimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 120203
Tam övcektim ki cebimdeki 50 kuruş birden kayboldukimse kekoları övmüyor
Tanımayan Ozan Kaynakçı mısın derdi değil mi ??Benim nick in hikayesi biraz karışık
Normalde adım Özkan değil Ozan Kaynakçı Ama fantazi olsun diye heryerde OzkanK. diye nick açarım... Çok sevdiğim bir nick bu. Bazıları almasın diye çalıyorum bu nicki tüm forumlarddan
Tanımayan Ozan Kaynakçı mısın derdi değil mi ??
Harbi ya o adam neydi öyle
Yani phoenix ile Ankara'yı nasıl buluşturdun ilginçBaştaki "x" nereden geliyor bilmiyorum, "Phoenix" ne alaka hiç bilmiyorum, "06" Angaralıyık babuş ordan geliyor. İsmimi bi ara değiştirmeyi düşündüm de sonra üşendim böyle kaldı
o neler yaşamış öyle Ankara çift sıfır tbmm beni arasın. Hakkı alkan a mail atacam, yoksa intiyar edecem.Aklıma geldikçe gülesim geliyor Adım Ozan Kaynakçı diyor OzkanK hesabımı çaldı geri verin intihat edecem flan diyordu... Ne veletler var şu forumda ya.
OzkanK. isimli hesap Klonlu hesap klonlanmış hesaptır.....yalvarıyorum kapatın...
ben ozan kaynakçı 35 yaşındayım.....Turizmciyim bütün Forumlar ozkank isimli hesabım var...bu forum hariç saygıdeğer forum üyeleri geçen bu forumda üye olan arkadaşlar bana bir haber gönderdi beynimden vurulmuşa döndüm eyvah dedim hesabım klonlanmış hemde bu forumda o an kafamdan kaynar sular...forum.shiftdelete.net
Dath Vader ile Winnie the Poo'yu birleştiren dövmeciler bile var ?
Yuh, gerçekten varmış.Dath Vader ile Winnie the Poo'yu birleştiren dövmeciler bile var ?