Forumdaki bazı düzenlemeler

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Performansı artdırmak için bazı düzenlemelerin yapılması gerektiği düşünerek bazı ayarlamalar yapmamız gerekti. Halen düzenlemeler üzerine çalışıyoruz. Mümkün olduğunca sizin alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak bu ayarlamaları yapmaya çalışıyoruz. Önceden çalışmayan veya hatalı çalışan yerleri düzenlemeye karar verdik. İlk olarak kendimi şanslı hissediyorum "Bu eklentiyi yazarken google'a itaf olarak hazırlamıştım :) " butonunu "Rasgele bir konuya git" olarak değiştirdik. Ayrıca Youtube doğrulama sistemini askıya aldık. Youtube'a bir çok kişi nasıl gireceğini bilmiyor. Hal böyle olunca video bölümünde boş ve çalışmayan sayfalar görünüyor. Sistem şuan sadece link gösterecek şekilde ayarlandı. Elimden geldiğince yapılan değişiklikleri size aktaracağım ama bazen "Yaşlılık işte" unutabilirim :sleeping: Mazur görün :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Forumda geçen zamanlar - istatistikler kısmında sorun var. Gülümsemeler çıkıyor. :)

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Forumda geçen zamanlar - istatistikler kısmında sorun var. Gülümsemeler çıkıyor. :)
O bölümü şimdilik askıya aldık. Aşırı sistemi kasması nedeni ile. Yakında menü bölümünü düzenlediğimizde bir sorun kalmayacak.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
''Rastgele bir konuya git'' butonu güncel konularla ilişkilendirilirse daha iyi olur.2008 yılında açılmış konuları yada kilitli konuları çağırabiliyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tamamdır.

Bir de şundan şikayetçiyim:

msc7ja.jpg

Önceden olduğu gibi hemen kalınlaştırma işlemi yapılamıyor. Sevmiyorum bunu. :)

Resimleri de direkt kopyalaya-yapıştır yapamıyoruz, url'yi almak zorundayız.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Youtube olayının kaldırılmasına üzüldüm zira bizim için çok büyük kolaylık oluyordu link verdiğimizde izlenebilmesi açısından... diğer türlü de izliyemeyenler içinde herhangi bir yenilik olacağını düşünmüyorum izleyemeyen yine izleyemecek... forum gerçekten o kadar kötümü görünüyor az çok tahmin edebiliyorum ama yinede sizden böyle bir karar için anket yapmanızı beklerdim...

Ayrıca az önce Bad Getaway hatası aldım sanırım sorunla ilgileniyorsunuz galiba forum sunucularını 20.000 kişi düzeyine çıkarmaya çalışıyorsunuz...

Saygılarla...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
YouTube haricindeki diğer doğrudan link verilen sitelerdeki videolar da sayfada görünmüyor. Çok kötü olmuş bu.

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
YouTube haricindeki diğer doğrudan link verilen sitelerdeki videolar da sayfada görünmüyor. Çok kötü olmuş bu.
Türkiyede yasaklanmış olan bir çoğu kaldırıldı. Aslında o eklenti performansı etkileyen bir eklentiydi. İleride daha iyi bir eklenti ile bu açık kapatılabilir. Merak etmeyin.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Forum içerisinde de ana sayfadaki gibi Forumda son başlıklar konulu bir panel olsa nasıl olur acaba? Tekrar tekrar anasayfaya dönmek zorunda kalmazdık. Böyle bir düzenleme de yapabilir misiniz?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yeni mesajlar butonu aynı görevi görüyor zaten.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Biraz zor alışacaz gibi.:)

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Yeni video göstericisine tıklayınca videoyu göstermek yerine mp4 (yada flv) uzantılı dosyayı nereye kaydetmek istersiniz diye soruyor. Eski video göstericisinde böyle bir problem yoktu. Linux altında Firefox 3.6 kullanıyorum ve FlashPlayer 10 eklentisi de kurulu. Bu durumda sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Düzenlemelerden çok üyeleri bezdirici şeyler oluyor son zamanda dorumda SDN de sayın yöneticiler!

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Videolarda bulunan embed kodlarını başlığa eklemenin bir yolunu bulmanız mümkün mü?