Forumda telefon satışı serbest mi ?

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon Satışı Serbest mi ? Ona göre Konu açacağım da.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
SDN Forumda her türlü satış yasaktır.

Hocam aslında öyle bir bölüm faydalı olabilir sanki. Burda bir dostluk ortamı var o ortamda tanıdıklar arası alışveriş daha pekiştirici olur ayrıca para ve ürün yabancıya gitmez. :) nacizane aklıma geldi yoksa satılık veya alınık bir durumum yok.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam aslında öyle bir bölüm faydalı olabilir sanki. Burda bir dostluk ortamı var o ortamda tanıdıklar arası alışveriş daha pekiştirici olur ayrıca para ve ürün yabancıya gitmez. :) nacizane aklıma geldi yoksa satılık veya alınık bir durumum yok.

katılıyorum sana. ve bu fikrini destekliyorum :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Rica ederim.

Keşke dediğin gibi basit olsa sistem. Daha önce çokça gündeme geldi bu konu. Ama şuan da uzağız. Fakat ilerleyen zaman ne gösterir bilemem :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Rica ederim.

Keşke dediğin gibi basit olsa sistem. Daha önce çokça gündeme geldi bu konu. Ama şuan da uzağız. Fakat ilerleyen zaman ne gösterir bilemem :)
valla sizde haklısınız. Çünkü pek hoş olmayan yanları da var

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Para girerse işin içine dostluk bozulur.:hammer:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
iTrader kuracaksınız, değeri yüksek olanlarla güvenilir alışveriş yapılacak işte olay bu.

Aslında sahibinden,hepsi burada gibi sitelere satılacak ürününü koyan arkadaşlar buraya da bir link paylaşabilse de güzel olur.
Hem de direk forum üzerinden satış yapılmadığı için sorun çıkmaz.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aslında sahibinden,hepsi burada gibi sitelere satılacak ürününü koyan arkadaşlar buraya da bir link paylaşabilse de güzel olur.
Hem de direk forum üzerinden satış yapılmadığı için sorun çıkmaz.

Pardon da hepsiburada ya alelade kişiler ürün koymuyor hatta kimse ürün koymuyor orası gittigidiyor,sahibinden gibi bir site degil yanlışınızı düzeltmek isterim.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
eBay buyer protection bu konudaki butun sorularin cevabi desem yeridir, bir ay icinde iki kez ebay usa kanaliyla samsung galaxy s3 icin arka kapak satin aldim, her ikisi de telefona tam oturmadi, saticilarin ikisi de ilk once pozitif ver, sonra full refund yapayim dedi, ben de hem hatali urun gonderdiniz hem de kosullu mu odeme yapacaksiniz dedim, resimleri cektim gonderdim saticilara, odeme yapmadilar, ben de her ikisine de negatif feedback verdim ve durumu belirttim sonra da resolution centerda case actim ve orada tartismaya basladik konuyu, bu iki satici da yine odeme yapmadi,ve araya ebay customer supporter girdi ve casei kapatip saticilarin yapmasi gereken tutari geri odedi, kisacasi cin malinin kalitesi belli olmuyor ve iyi ki buyer protection diye bir sey var.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İşin içine para girdimi dostluk bozulur denilmiş de şunu söylemek istiyorum. Alan razı veren razı kimse gel şunu al diye zorla adamı çağırmıyor.

İş başka arkadaşlık dostluk başkadır.Itrader sistemi ile satış yapılmasında bence hiç sorun olmaz aksine daha da iyi olur sonuçta bu alışverişten site yönetimi sorumlu tutulamaz.Öyle birşey olsa r10 yöneticisinin durumu içler acısı olurdu. :D Gayet de dostluklar var. Tabi böyle birşey için de çok fazla değişiklik gerekir.