Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yöneticilerden ricam olacak lütfen bu soruna bir çözüm bulun sabahtandır.SDN hiç bir konuya bakamıyom. üyeliğimi bile girince bu hata çıkıyor bezdim artık yaa. kilitlendim kaldım:crying: Bu konuyu bile açmak için ne kadar uğraştığımı bilseniz...
Aylardır yazıyoruz çiziyoruz,anlayan beri gele.Sanki diğer siteler yoğun değil.Neden onlarda olmuyorda SDN de oluyor?Cevabı aylardır yok.Hep kalıplaşmış cevaplar.Pes vallahi...
Aylardır yazıyoruz çiziyoruz,anlayan beri gele.Sanki diğer siteler yoğun değil.Neden onlarda olmuyorda SDN de oluyor?Cevabı aylardır yok.Hep kalıplaşmış cevaplar.Pes vallahi...
Evet , sorunun size yansıyan kısmı hep aynı :502. Ama bu problemlerin sebepleri hep aynı değil, farklı problemler yüzünden bu hata ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
Şu anda kullandığımız sistemi Türkiye' de kullanan site (NginX+PhpFPM) yok. Bu sistemin avantajları kadar dezavantajları da olmakta.
Karşılaştığımız problemleri en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.