Forumda Haksızlık

Sizce Troy'a bu yaptığı karşısında ne yapılmalı?

• Kullanılan toplam oy
    82

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
http://www.shiftdelete.net/forum/haydi-oy-verelim-t4089.0.html;topicseen Bu TROY'un "Haydi Oy Verelim" adlı konuda yaptığı yorum. (3. Yorum)

http://www.shiftdelete.net/forum/anti-akp-t4248.60.html Bu da bir üyeyi propaganda yapmakla ve hakaret etmekle suçlayıp uçurduğu yorum. (Son yorum)

Yani anlaşılıyor ki forumda ANTİPROPOGANDA yapılabiliyor ama PROPAGANDA yapılamıyor. Düşündürücü...

Bu konuyu açtım diye beni de uçurmazsın değil mi TROY :).

Not: Olayın siyasi görüşümle hiçbir ilgisi yoktur.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım uçurulmaktan bu kadar korkuyorsan konuyu açma.Troy'a özel mesaj gönder ;)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
1. Troy'un bahsettiği kişi de yazıp yazıp sonra aynı senin notunda belirttiğin gibi "siyasi görüşümle hiçbir alakası yok" gibilerinden laflar ediyordu. Bir karar verin bunları neden yapıyorsunuz?

2. Aynı kişinin son mesajındaki 'hepinizi ezicez, milyonlarla geliyoruz' kısmını görmedin sanırım. Propoganda nedir, anti-propoganda nedir önce bunu bir incele derim ben. Bir partinin hangi yönlerini sevip hangi yönlerini sevmediğini belirtmek ayrı, slogan atmak apayrı bir şey.

3. Propoganda yapması bir yana, aynı şahsın üslubu açıkça görülebileceği üzere sırf çatışma çıkarmaya yönelikti. Cıklı cuklu konuşur, admin sıfatını geçtim herhangi bir üyeye bu şekilde lakayt olarak saldırırsa elbette uçurulacak. Kaldı ki böyle bir durumda adaletsizlikten bahsetmen ilginç. Bence ya Troy'la kişisel bir olayın var ya da uçurulan arkadaşla.

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beni yanlış anladın Alengirli İşlerin Adamı, ben o hakaret eden arkadaşı savunmuyorum. Yaptığı yanlıştır, katılıyorum. Bu arada ben kime oy vereceğimi de söylemedim hiçbiryerde, siyasi görüşümü de net belirtmedim, zaten örtüşen parti de yok. Bence Ne AKP ne CHP ne de MHP (açıkçası ne de DİĞERLERİ).
Bunları neden yapıyorsunuz deyip de herhalde TROY'un AKP'ye oy vereceğini söylediği için benim onu karalamaya çalıştığımı düşündüğünü söylemek istedin. Hayır! Asla! Siyasi görüş din gibi birşeydir herkes herkesi seçmekte özgürdür! Kimseye lafım yok. Ha lafım sadece benim fikrimi değiştirmeye çalışanlara, yoksa kimseyle sorunum yok. Bu konuyu da açıklığa kavuşturduğumu sanıyorum. Sorun sadece yöneticiyle kullanıcının eşit olmadığını düşünmemden ibaretti.
Şimdi olayların birilerini veya birilerinin fikirlerini savunmakla ilgili olmadığına göre bir de bu objektiften bak ve eğer yanlış anladıysam olayları düzelt lütfen. Hatamı kabul ederim (varsa).

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Erdem, bir konuda gayet güzel fikirler beyan ediliyor ama diğer konuda aşağılama, hakaret ve seviye düşüklüğü yaratılıyor. Fark bu.. Haksızlık yok..

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
ya dostum sen önce troyun ucurdugu elemanın yazdıgı mesajları oku istersen...

sansal80'in yazdıgı:
"ne chp hesabına nede akp hesabına çalışıyorum. sadece kıme oy vermemeleri konusunda insanlara bir ışık gosterıyorum"

ya sen kimsin ki baska insanların siyasi ve milli görüşlerini, bir takım siyasi parti propagandalarıyla etkilemeye calısıyorsun...sen kimsinki insanlara hangi partiye oy vermeleri konusunda ısık tutuyorsun...Bu görev sana mı kaldı?

Ben daha forumda ilk acılan siyasi konuyu gordugumde bunun cok yanlıs oldugunu, SDN'ye zarar verebileceğini, boyle bir platformda siyasi konuların, partilerin tartısılmasının yanlıs oldugunu soylemıstım...Fakat moderatörler ve admin bu konulara hıcbır sekilde mudahale etmediler...Bu tür siyasi propagandalardan, tartısmalardan savas cıkıyor...Heleki herkes kendi siyasi dusuncesını acıkladıktan sonra onlar zıt bir düşünce cıktıgı zaman mutlaka kavga cıkar ve bu sekılde üyeler ucurulmaya baslar...Eger sansal80 bu konuyu ilk actıgında konu kapatılsaydı, ne ucurulucaktı nede adminle moderatörlerle cok sert tartısmalar yasanmıcaktı...

Siyasi konular cok ince, cok ciddi ve agır konulardır...Siyasi konuların tartısılacagı platform SDN forumları değil...Artık bunu söylemekten yoruldum...Lutfen Troy sizde artık olayın ilk anından itibaren mudahale edin bu konulara!!!