Forumda Gereksiz Durduk Yere Küfür Edenlere Adli Ceza Uygulanması!

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Forumda Gereksiz Durduk Yere Küfür Edenlere Adli Ceza Uygulanması! Bence böyle bir uygulamaya gidilmeli benim böyle bir önerim var siz ne diyorsunuz? Bir saat kadar önce bir konu başlığı gördüm ki öyle böyle yazmamış karaktersiz adam! Ya benim kardeşim oturup okusaydı yanlışlıkla? Ki forumda da bayan arkadaşlarda var?

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şahsen bende tabi ki Adli ceza uygulanmasından yanayım fakat hangi biriyle uğraşacaksınız ki?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
kufurlu mesaja zaten ceza yok mu?
hepsiyle ugrasilir neden ugrasilmasin ayrica huzur bozucu mesajlar yazan taryisma cikaran/tartismanin dozunu kaciran uyelere de bisey dusunulmeli : )

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
arkadaslar küfrün gereklisi gereksizi olmaz zaten. gerekli ceza derhal veriliyor merak etmeyin

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
öğlen olay olmuş sanırım forumda yetişemedik...
uğraştırıcı işler adli olaylar..

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Küfürlere falan gerekli düzenleme uyarı/ceza uygulanıyor zaten arkadaşlar. Eğer küfürlü mesaj görürseniz raporlayınız.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bazilarinin mesajina negatif cevap bile kufurden sayiliyo mubarek beygamber padisahla konusuyoruz :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Yok benim bahsettiğim bu üyenin foruma bağlandığı ip numarsı vs savcılığa gönderilmesi gibi bir şey SDN'nin bir avukatı vardır heralde.Bunlarla uğraşsın işte :)
Benim bahsettiğim hani tartısma arasında edilen bir küfür değil hani onları banlarsın silersin vs. Ama bugün aksam üzeri bir konu açmış insan evladının biri öyle böyle değil..

bazilarinin mesajina negatif cevap bile kufurden sayiliyo mubarek beygamber padisahla konusuyoruz :D

Küfürlere falan gerekli düzenleme uyarı/ceza uygulanıyor zaten arkadaşlar. Eğer küfürlü mesaj görürseniz raporlayınız.

Banlanıyor zaten

öğlen olay olmuş sanırım forumda yetişemedik...
uğraştırıcı işler adli olaylar..

arkadaslar küfrün gereklisi gereksizi olmaz zaten. gerekli ceza derhal veriliyor merak etmeyin

kufurlu mesaja zaten ceza yok mu?
hepsiyle ugrasilir neden ugrasilmasin ayrica huzur bozucu mesajlar yazan taryisma cikaran/tartismanin dozunu kaciran uyelere de bisey dusunulmeli : )

Şahsen bende tabi ki Adli ceza uygulanmasından yanayım fakat hangi biriyle uğraşacaksınız ki?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Yok benim bahsettiğim bu üyenin foruma bağlandığı ip numarsı vs savcılığa gönderilmesi gibi bir şey SDN'nin bir avukatı vardır heralde.Bunlarla uğraşsın işte :)
Benim bahsettiğim hani tartısma arasında edilen bir küfür değil hani onları banlarsın silersin vs. Ama bugün aksam üzeri bir konu açmış insan evladının biri öyle böyle değil..
SDN ile ilgili meselelerde hukuksal işlemler uygulanıyor zaten arkadaşlar. :)

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Küfür yazanı görmedim henüz SDN'de yazan olursa da direkt olarak banlanır bence.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

Tamam ama mesela bugün akşam üzeri silinen mesaj gibi bir durum karsısında hukuki işlem başlatılabiliyorlar mı yöneticiler geçmişte ne yapıldı bilmek isterim açıkcası.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yavaş! Ceza dediğin caydırmak için var, öldürmek için değil.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bugün o konu başlığı ve içeriğini görünce ölsün dedim ya bu adam.
Adam bir hata yapmış olabilir. Hatalar istekle mi yapılıyor? Hayır.

O adam kasten yapmış olsa bile bu konuda bir çok suçsuz kişi masum şekilde işlemlik olacak. Eğer böyle bir karar alınırsa ben bu forumdan "Başıma bir şey gelir bu forumdan diye..." kaçar giderim.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

O adam kasten yapmış olsa bile bu konuda bir çok suçsuz kişi masum şekilde işlemlik olacak. Eğer böyle bir karar alınırsa ben bu forumdan "Başıma bir şey gelir bu forumdan diye..." kaçar giderim.

O suçsuz işlemlik olanları vebalide onun boynuna yani ne yani adalet yerini bulmasın mı bir cok kişi etkilenecek diye?

Senin benim basımıza ne gelebilir ki küfür mü edeceğiz forumda hadi diyorum zaten bir tartısmada sinirlenirsin vs kötü söz cıkar ağzından ama ben 22 yasındayım görmedim böyle bir yaratıcılık nasıl bir küfürdür bu ne amaçla konu açılıp küfür ediliyor ?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Nereye karpuz kescedik :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Tamam ama mesela bugün akşam üzeri silinen mesaj gibi bir durum karsısında hukuki işlem başlatılabiliyorlar mı yöneticiler geçmişte ne yapıldı bilmek isterim açıkcası.
Bu tür bir bilgiyi benim paylaşmam doğru olmaz.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
O suçsuz işlemlik olanları vebalide onun boynuna yani ne yani adalet yerini bulmasın mı bir cok kişi etkilenecek diye?

Senin benim basımıza ne gelebilir ki küfür mü edeceğiz forumda hadi diyorum zaten bir tartısmada sinirlenirsin vs kötü söz cıkar ağzından ama ben 22 yasındayım görmedim böyle bir yaratıcılık nasıl bir küfürdür bu ne amaçla konu açılıp küfür ediliyor ?
Suçsuzların etkilendiği adalete adalet diyorsan...

Hangi konu o?

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Ben bunu bilmiyooduum.. Ayağımı denk alayım ben en iyisi:)

Tamamen yasal bir forumdayız. Savcı gelmeden kimse ilgili konuya mesaj atmasın...:)

Şaka bir yana iyi bir uygulama Kutlarım yönetimi..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bukadar ufak şeyler için adli uygulamamı çok saçma devletin çözmekle meşgul olduğu ve çözemediği onca dava varken birde buradaki dengesizlerlemi uğraşacak daha mantıklı olalım lütfen.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
bukadar ufak şeyler için adli uygulamamı çok saçma devletin çözmekle meşgul olduğu ve çözemediği onca dava varken birde buradaki dengesizlerlemi uğraşacak daha mantıklı olalım lütfen.

Bu bana cok mantıklı gelmedi açıkcası.Sosyal medya ve internet forumlarının şu dönemde halk üzerindeki etksini düşünürsek ve sahte facebook profiline dahi para cezası verilmeye başlandığını düşünürsek bence hiçte mantıksız değil.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Bu bana cok mantıklı gelmedi açıkcası.Sosyal medya ve internet forumlarının şu dönemde halk üzerindeki etksini düşünürsek ve sahte facebook profiline dahi para cezası verilmeye başlandığını düşünürsek bence hiçte mantıksız değil.
buda ikimizin arasındaki düşünce farklılığı sabaha kadar yazışsakta düşüncem hala bu olacak senin düşüncenede saygı duyuyorum ama katılmıyorum

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Silindi konu keske ekran görüntüsü alsaydım özelden atardım
merak ettim şimdi nasıl küfürmüş
özelde basedebilirsen sevinirim
küfür için mahkeme yollarına düşmeyi düşünmem
sonuçta küfürden dolayı özel bir ceza verilmiyor
verilende genelde erteleniyor
seninde 3-5 sene mahkemede sürünmen kar kalıyor
adam 1000 lira caza alacak diye kaybettiğin para ve zamanda cabası...
hakaret ve kavga için mahkemeye gidenleri görünce aklıma kemal sunalın davacı filmi gelir nedense :)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
merak ettim şimdi nasıl küfürmüş
özelde basedebilirsen sevinirim
küfür için mahkeme yollarına düşmeyi düşünmem
sonuçta küfürden dolayı özel bir ceza verilmiyor
verilende genelde erteleniyor
seninde 3-5 sene mahkemede sürünmen kar kalıyor
adam 1000 lira caza alacak diye kaybettiğin para ve zamanda cabası...
hakaret ve kavga için mahkemeye gidenleri görünce aklıma kemal sunalın davacı filmi gelir nedense :)

Açıkcası birazını hatırlıyorum dedim ya çok yaratıcıydı adam aklımda tutamadım :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Küfürün nesini merak ediyosunuz.Ayrıca olay kişiye yada kuruma yapılmış değil.
Binbir çeşit insan var forumda, arada da çıkıyor böyleleri.

Bu olay için değil ama işin içinde tehdit vb durumlar olursa o zaman takip edilebilir.
Bir çoğunuz bilmiyor olabilir ama shiftdelete.net bir çok kurum tarafından takip edilmekte.
Buranın Türkiyenin sayılı büyük site/forumlarından biri ve yükseleni olduğunu unutmamak gerek:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

hocam normal de dediğin gibi ağızdan kaçan bir laf için "hata yapmıştır" denebilir ama, klavyede bu kelimeleri yazması için bol bol düşünme şansı var (özürlü değilse).

o nedenle hata yapmış olarak ele alınması taraftarı değilim. tamamen kasıtlı yapmıştır ya da lafın gittiği yer pek de umurunda değildir. bu da demek oluyor ki yaşı küçüktür. ayrıca yaşı küçüklerin forumdan atılması gerektiğinin en büyük savunucusu sen değilmisin? :)