Forumda Bazı Bölümlerin kaldırılması?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tavsiye Siteler ve Nefret Edilen Siteler Kaldırılsın mı?

• Evet

Kullanılan: 20 69.0%
  • Hayır

Kullanılan: 8 27.6%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Merhaba arkadaşlar,

Sdn forumda bir ilk olarak sizlerden fikir almak istiyoruz. İki tane bölümün yayından kaldırılıp kaldırılmaması yönünde. Sizlerin fikirleri ve anket sonucuna göre işlem yapacağız.

Bu konuda görüş bildirir ve ankete katılım sağlarsanız çok seviniriz. Anket 1 hafta süreyle açık kalacaktır.

İyi forumlar dilerim.

Tavsiye ettiğiniz siteler ve Nefret ettiğiniz siteler

Tavsiye Ettiğiniz Siteler
Nefret Ettiğiniz Siteler

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tavisye ettiğimniz siteler kısmı neredeyse tamamiyle reklam dolmuş. Nefret ettiğiniz siteler kısmı kalmalı bence.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Reklamların daha çok yapıldığı bölümler tespit edilip kaldırılmalı diye düşünüyorum.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
Tavsiye ettiğiniz bölümler kalabilir onlarda yönetici onaylı olabilir ama Nedret ettiğiniz siteler kalkması gerekiyor

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Kaldırılmasın ben orada hiç konu açmadım ama insanların kendi sitelerini duyaracağı ve şikayetçi olup da millete dikkatli olmaları konusundaki hassasiyetlerini dikkate almak gerekir.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
up :)

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Tavsiye ettiğimiz siteler forumu kaldırılmalı diye düşünüyorum. Denetlemeler bana geliyor ama konuların hepsi reklam amaçlı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben iki bölümünde kalması gerektiğini düşünüyorum.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben bir paylaşım yapmadım henüz ama insanların zararlı ve yararlı olanlarını bilmesi çok iyi olurdu.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
İki kategorininde kaldırılması taraftarıyım sebebine gelince bir çok kişi reklam yapmak amacıyla kullandığı siteleri paylaşmaktadır, kullanmadığı ve sorun yaşadığı siteleri karalamak için nefret edilen sitelerde kanıtlayamadığı durumları paylaşmaktadır, bu durumlar forum üyelerini olumsuz etkileyebilir.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Tavsiye ettiğiniz bölümler kalabilir onlarda yönetici onaylı olabilir ama Nedret ettiğiniz siteler kalkması gerekiyor
Katılıyorum. Bu özellikle kötü niyetli siteleri, toplulukları ve site yöneticilerini tespit etmede oldukça etkili bir yöntem. Tabi yanlış kullanılabilir ama bir alışveriş sitesindeki bir dolandırıcılığı bu bölüme yazarsa adam bu başka kişileri kurtarır.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
"kaldırılmasın" dedim.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
up
--- Gönderi Güncellendi ---
:)

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

Her ikisininde kalması gerektiğine inanıyorum. Henüz girmedim ama insanlar iyi niyetli duyurularının yanı sıra güzel bulmadıkları siteleri (karalama dışnda) fikir beyan ederek veya açıklama yaparak yazmaları iyi. En azından nedenlerini öğrenmiş oluruz ve bu yönde ilerleyen insanlar da vardır.

Evet birileri çalışmak zorunda bu işlerin arka planında, bu sıkıcı olabilir ama sonuç itibariyle o da bir iş.

Saygılarımla

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Oy kullanmadım lakin anket yapmasanız da olurmuş.
Çünkü bu bölümler misal nefret edilen siteler bölümü aslında iyi bir bölüm.
Lakin yönetilmesi zorsa, moderatörler yetişemiyorsa veya diğer siteler ile baş edilemeyecek kavgaya neden oluyorsa ve sdn'nin bu bağlamda gücünü azaltıyorsa kaldırılabilir.
Tavsiye edilen siteler bölümü de aslında iyi bir bölüm.
Lakin reklamları silmekten moderatörlerin iflahı kesildiyse, daha compact bir database için bazı bölümlerin silinmesi gerekiyorsa kaldırılabilir.