Forumda Aradığım Konuyu Gören Varmı ??

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bir iki ay evvel forumda SDN makaleleri başlığı altında bir konu paylaşılmıştı vista ile ilgili masaüstü duvar kağıdı gibi birşeydi.Hareketli masaüstü duvar kağıdı gibi bir konuydu.Işıklı çubuklar şeklinde.

İşte o konuyu vistaya geçtiğim için bir incelemek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum.
Görenlerin duyanların bilenlerin bu konuya yazmasını rica edeceğim.Araya araya bir hal oldum ????

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şu çevir başka masaüstü ekrani gelsin filan onumu ariyorsun? Sanirim O'nu Berkin B. nickli yonetici acmisti. Actigi konulara erisebiliyorsan bulabilirsin belki.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok o değil aradığım konuda vistaya bir eklenti gibi birşey yüklüyorsun masaüstü duvar kağıdı ışıklı gibi birşey oluyordu Aero teması veya onun yansımaları değil...

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok o değil :) benim dediğim vista teması gibi birşeydi.

SDN makalelerinin kaç ay öncesine gittim yok :S

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla Chimera bunun gibi birşeydi konu resmide şöyle birşeydi

bu resim masaüstünde hareketli ışık demetleri halinde görünüyordu ama dedğin konuyuda not aldım teşekkür ederim..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Chimera'nın verdiği link büyük bir ihtimalle de, 9 ay geçmiş Souris :) Zamanı çok hızlı yaşıyorsun galiba :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yukarıda yazdığım linke baktın mı? Onda öyle bişi varda o yüzden soruyorum :D

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Baktım baktım ya 9 aylık bir konu değildi ya :D o kadar zaman geçmiş olamaz yoksa heroes'a fazla mı kafa taktım acaba :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Sen bu bir iki ay muhabbetine baya takmışsın baksana :D

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
dream için vista ultimate olmalı
değilse brkaç ıvır zıvırla uğraşmak zorunda kalabilirsin...
bu arada sistemin iyi değilse kasar

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben bir bulayım tam istediğimi onun ağzından giren burnundan çıkarım sorun değil yeterki bulayım. Bu arada Chimera dediğin konuya ne yapalım sahip çıkalım :) o olsun şimdilik ama site veri tabanını aramaya devam bakalım o onu nerede :D

Edit : Zaman kavramı konusunda bir hata olmuş konu bu galiba oldu hemde çok güzel oldu buğday tarlası var masaüstünde rüzgarda sallanan başaklar çok güzel oldu. :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Valla ne yalan söyleyeyim bulduğum konunun linkini buraya yazarken kesin budur abi yaa dedim içimden :D

Zaten bu içerikli vista için çok konu yok. Makaleler de olduğunu da öğrenince nokta atış yapmam gerekiyordu. :donatello:

Bu arada souris Heroes dizisini bir süre seyretme istersen :D Hani zaman kavramı falan :D

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
:) Çok teşekkür ederim Chimera PcMaSTeR'ın da dediği gibi bayram hediyesi oldu artık bilgisayarı kullanmam bu hafta fonda hafif bir latin müziği karşımda güneş ışığı altında sallanan başaklar yemede yanında yat. Ohh mis gibi :D:D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Rica ederim Souris :)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
:) Çok teşekkür ederim Chimera PcMaSTeR'ın da dediği gibi bayram hediyesi oldu artık bilgisayarı kullanmam bu hafta fonda hafif bir latin müziği karşımda güneş ışığı altında sallanan başaklar yemede yanında yat. Ohh mis gibi :D:D

ben de 1 haftadır vista kullanıyorum yeni keşfettim.. Dreamscene forumda geçmişmi diye bakarken bunu gördüm.. tam da sallanan başaklar vardı benim ekranda da:stuart:..
ondan önce de şelale..şelalenin heybeti de bir başka hani