Forumda Açılmayan Konular

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
forumda uzun süre hep aynı konular cevaplanıyor,konu acmak ıstedıgımde gonderdıgım mesajlarda moderator inceleme uyarası alıyorum en az 1.5 saati buluyor buda konunu sıcaklıgı gıdıyor benim gibi forumda bu sekılde dusunen var mı bılmıyorum bu sekılde mesajların incelenmesi neden bukadar uzun sürüyor anlamadım moderorler cok fakat forum konuları incelenmedıgını dusunuyorum,moderatorlerın azaltılmasından yanayım
[MENTION=376]pesimist[/MENTION]

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Seni tenzih ederim.
Fakat bu haliyle dahi (kısıtlanıyorsa da) bazılarının lüzumsuz olduğunu düşünüyorum.

Gereksiz buluyor olabilirler. Forum zıvanadan çıkar iyice.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
önüne gelen konu açarsa,aynı konular olur her yerde forum kirlenir,bazı haberler saçma oluyor bazıları ise düzgün,mod lar okuyup ona göre haber değeri bulurlarsa onay veriyorlar,aynı konular da onaylanmıyor tabii ki,sonuçta Türkiye'nin en büyük teknoloji forumu

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
gündem/türkiye baslıgında konu acmak ıstedım actıgım konularla sızlerın dusuncelerını almak,gündem maddeleri her zaman degısen yenilenen konulardır gereksiz oldugunu dusunmek insanların kişisel fikri olabilir,gündem maddeleri en azından ortak sorunumuzdur