Forumda 3. Dalga ! Donanım Bölümü Kategorilerimizi Gördünüz Mü?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Donanım bölümümüzü biraz daha geliştirerek, sdn okurlarının - üyelerinin içeriğe daha hızlı bir şekilde ulaşmasını amaç edinerek olması gereken düzenlemeleri yaptık.

http://forum.shiftdelete.net/donanim/

Artık donanım bileşenleri ayrı kategoriler halinde görülecek.

Hepimize hayırlı uğurlu olsun :yes:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İşte budur, süper haberler ardı ardına :D

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
O kolay :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hayırlı olsun böyle çok daha güzel oldu :)

Reaksiyon puanı
4
iyi olmuş .forumda dolgun içerik olmalı aynı zamandada sade olmalı.bide şöyle PLC VE PİC yazılımı ve robotik bölümü açsak süper olur.özellikle robotik bölümünde üyelere basit robotlar yapma ögretılebilir.belki bilgi paylasımı ile dahada gelişebilir.yani üyelerin hayellerini geliştirecegini.bununda ülkemize faydalı olacagını düşünüyorum.tabıkı robotik bölümü biraz mekanik elektrık ve elektronik konularına giriyor.elektrık,elektronık bilgisi olan üyeler bulmak hiçte zor degil.
Bide benim bir hayalim var ama olurmu olmazmı bilemem. Ben sdn robotik bölümünün açılmasıyla robotik günleri olabilir.üyeler burada ögrendikleriyle veya bilgileriyle yaptıklarını yarıstırabilir.ve bir ödül verebiliriz.ornek usb bellek v.s v.s ben daha çok insanların teknık konuları sevmesini, ortaya sıfırdan koyabılmesını istiyorum.Hep onun bunun teknolojileriylemi hayatımızı sürdürecegiz.biz ortaya sıfırdan birsey yapamayacakmıyız.bence sdn tasın altına elini koymalı. ne diyorsun [MENTION=376]pesimist[/MENTION] adminim mümkün değilmi bu yazdıklarım

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Daha iyi olmuş. Ellerinize sağlık.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
iyi olmuş .forumda dolgun içerik olmalı aynı zamandada sade olmalı.bide şöyle PLC VE PİC yazılımı ve robotik bölümü açsak süper olur.özellikle robotik bölümünde üyelere basit robotlar yapma ögretılebilir.belki bilgi paylasımı ile dahada gelişebilir.yani üyelerin hayellerini geliştirecegini.bununda ülkemize faydalı olacagını düşünüyorum.tabıkı robotik bölümü biraz mekanik elektrık ve elektronik konularına giriyor.elektrık,elektronık bilgisi olan üyeler bulmak hiçte zor degil.
Bide benim bir hayalim var ama olurmu olmazmı bilemem. Ben sdn robotik bölümünün açılmasıyla robotik günleri olabilir.üyeler burada ögrendikleriyle veya bilgileriyle yaptıklarını yarıstırabilir.ve bir ödül verebiliriz.ornek usb bellek v.s v.s ben daha çok insanların teknık konuları sevmesini, ortaya sıfırdan koyabılmesını istiyorum.Hep onun bunun teknolojileriylemi hayatımızı sürdürecegiz.biz ortaya sıfırdan birsey yapamayacakmıyız.bence sdn tasın altına elini koymalı. ne diyorsun @pesimist adminim mümkün değilmi bu yazdıklarım

Bunları yapmak için bir yerden başlamak gerekiyor. İlk adımı atmak istemez misin?

Reaksiyon puanı
4
Bunları yapmak için bir yerden başlamak gerekiyor. İlk adımı atmak istemez misin?
tabiki atmak isterim.forumda elektrık ,elektronik ,makına bölümlerinden bazı üyeler bulmlıyız.bilgi verecek.ben tek basımada basit robot projeleri falan yapmayı paylaşabilirim ama.tek basıma yeterli olacagımı sanmıyorum.siz forumda daha tecrübelisiniz.yaş olarakta benden buyuksunuz.dogru olanı siz daha iyi bilirsiniz.birde forum ahalisi böyle şeyler istiyormu bi anket yapsak daha iyi olur .

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vay,olması gereken olmuş.Hayırlı olsun hepimize.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
güzel olmuş,elinize sağlık

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hayırlı olsun.. Gerekli bi bölümdü..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Guzel olmus elinize saglik.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hadi hayırlısı, ben onlarca alt kategoriye pek sıcak bakmıyorum ama karışık değil o yüzden iyi olmuş.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
forum altında da hızlı erişim var :) kullanması harika :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hayırlı olsun, güzel oldu böyle. Ama ben geç kaldım biraz :D

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=150710]Bombacı Mülayim[/MENTION] hocam tavsiyen güzel.liseden(Elk-elt) kalma bilgilerle olarak az çok destek olurum.

Aslında bir tane Mekatronikçi bulsak yeter :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Tüm forum ahalisine hayırlı olur umarım :)