Foruma bakınca hiç birşeyden anlamadığımı anlamam

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya bu gün forumda dolaşırken fark ettim ki hiçbirşeyden alamıyorum. Bir problem olduğunda soruyorum ama kimsenin bir problemine yardımcı olamıyorum. Evde herşeyden anlıyorum foruma girince tık yok :)

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aslında bilgisayarda fazla bir şey de yapmıyorum

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Üyelerin sorularını cevaplamak istiyorsan, cevabını bilmesen de o soru hakkında google'da biraz araştırma yaparak edindiğin bilgilerle onları yönlendirebilirsin bence. Böylece o konu hakkında senin de bilgin olmuş olur ;)

Spegill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu gün forumda dolaşırken fark ettim ki hiçbirşeyden alamıyorum. Bir problem olduğunda soruyorum ama kimsenin bir problemine yardımcı olamıyorum. Evde herşeyden anlıyorum foruma girince tık yok :)

Hocam kahkaha attım ya :lol: Bugün biz sana yarın sen bize diye düşün.

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şimdi telif falan sıkıntı olur ben hiç paylaşmayayım

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bi ara bi forum kapanacak muhabbeti dönmüş telifden ondan korkuyorum
Birilerine herzaman %100 yardımcı olmamayız bildiğimiz kadarını söyleriz, bildiğimiz şey yanlış bile olsa arkadaşın mesajı gündemde kalır elbet daha iyi bilen biri gelir yardım eder, bazen yardım isteyene " Konu güncel" yazdırmamak bile bi yardımdır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bi ara bi forum kapanacak muhabbeti dönmüş telifden ondan korkuyorum
muyap öldü Türçe şarkı paylaşma yabancı metal,rock paylaş ozzy osbourne mesela.
photo.jpg

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Üyelerin sorularını cevaplamak istiyorsan, cevabını bilmesen de o soru hakkında google'da biraz araştırma yaparak edindiğin bilgilerle onları yönlendirebilirsin bence. Böylece o konu hakkında senin de bilgin olmuş olur ;)
aslında çoğu kişinin yaptığı yanlışın doğrusu bu :)
önce ararsın sonra bulamadın bi konu açıp sorarsın ama bizim milletimizde bu ters işliyor :D biz önce bi konu açıp soruyoruz sonra millet şurda cevap var burda var diye seferber oluyor :D

ben bi sorunu çözmek için bir hafta türkçe/ingilizce forumları taramak zorunda kaldım :) biraz sabır biraz da nasıl arayacağımızı bilmek gerek :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sen bize en iyi bildiğin şeyi söyle sadece o konularda sana gelelim. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil :)

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
genel olarak arabalarla ilgilenirim ayrıca müzik yaparım(5 tane enstrüman) çalıyorum .Bide basit oyunlar yapıyorum bu kadar

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
bence kendine bir hard reset at :D :D kardeşim yorgun olabilirsin uykun olabilir kafan dalgın olabilir vsvsvs bir çok etken olabilir ondan kendini veremezsin bence kendine bir reset at :D :D

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bemde yardimci olamiyom kimseye gecmis konulara yorum yapmisim halbuki birisi uyarana kadar baya tepki cektim insanlardan ama vazgecmem bu forumdan