Forum...

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İki gün önce tarayıcımı sıfırladığımdan dolayı şifremi kayıp ettim. Şifremi hatırlamadığım için giriş yapamıyordum. Şans bu ki foruma kayıt olduğum email adresimi de hatırlayamadım :) Neyse foruma giremiyorum Facebook aracılığıyla @Mert Ahmet'e ulaştım. Oda yardımcı olamadı. Forum moderatörlerinden [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]'e yöneticilerden [MENTION=2]Troy[/MENTION]'a [MENTION=376]pesimist[/MENTION]e facebook aracılığıyla ulaştım. Ama sadece [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]'in geri dönüşü oldu. Sağolsun insiyatif gösterip güzel bir çözüm(Sisteme kayıtlı telefon numarasına email adresini göndermek) önerdi. Bu sayede şu saat itibariyle FORUMUMA kavuştum. [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]'e çok teşekkür ediyorum.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben de bir keresinde hesabıma giremiyordum. İletişim'den 2 kere mesaj attığım halde geri dönen olmamıştı ama Troy'a mail attıktan sonra dakikalar içerisinde geri dönüş yapmışlardı :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hiçbir şekilde mail adresi ya da şifre bilgisini paylaşmıyoruz çünkü karşımızdakinin kim olduğunu bilmemiz imkansız. Sistemde kayıtlı telefon numarası ise güvenilebilecek bir bilgi olduğu için onun kullanılmasının uygun olacağını düşündüm. Aslında e posta ve şifresini unutanlar için doğrulama yapılmış telefon numarasının sistem tarafından otomatik kullanılması fikrini de hayata geçirebiliriz. Bu sayede bu tip durumlarda daha çabuk çözüm elde edilir.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha kulanışlı olur böylece. Çünkü günümüzde insanlar mailini kontrol etmiyor. Extrem durumlar hariç.. [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]'e teşekkürler. Büyüksün!

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Hiçbir şekilde mail adresi ya da şifre bilgisini paylaşmıyoruz çünkü karşımızdakinin kim olduğunu bilmemiz imkansız. Sistemde kayıtlı telefon numarası ise güvenilebilecek bir bilgi olduğu için onun kullanılmasının uygun olacağını düşündüm. Aslında e posta ve şifresini unutanlar için doğrulama yapılmış telefon numarasının sistem tarafından otomatik kullanılması fikrini de hayata geçirebiliriz. Bu sayede bu tip durumlarda daha çabuk çözüm elde edilir.
random bi şifre üretip telefona mesaj gönderebilir, belki öncesinde de birkaç soru sorarız...
anne kızlık soyadının 5. harfi gibi :P
yeniden hoşgeldin bizzle :)

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Mert Ahmet teşekkürler :) Abi üye adını yazmak uğraştırıcı aradaki boşluktan dolayı :D

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Mesaj onay kutusunda SDN okuru olarak yazdığınız mesajı facabook adresini silerek yayınlamıştım. Durumu ayrıca bir süper moderatör Arkadaşa bildirmiştim. Online olmadığı için geri dönüş yapamadı. Tekrar hoş geldiniz.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] teşekkürler...