Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Talha arada bir hata mesajları bölümüne bak admin panelinde orda muhtemelen bir sürü hata birikmiştir...
dil dosyalarında bir değişkenin olmadığını fark ettim ziyaretçiler konu linkine tıklanınca bir uyarı ekranı gelir ama boş...
Birşey söyleyecem alınmayın. İyi güzel bir siteyi paylaşıyonuz ama sıfır bir site. İnsan girdiğinde hiç yoktan birşeyler olmasını ister. Diğer sitelerden farklı olmalı. Ben bile üniversitede ödev olarak site yapmıştım, içine bir günde bir sürü içerik, bilgi eklemiştim. Böyle hazır siteler artık heryerde zaten, üstelik free hostting alınmış. http://www.funpic.org/
Kusura bakmayın ama bir siteyi sıfır bırakıp kullanıcıya reklam yapmak çok saçma. Bu yazıdan dolayı belki üyeler ve mod arkadaşlar bana kızabilir ama bu benim düşüncem. Kimseyi kırmak istemiyorum, bu küçümsemede değil. Daha çok genel bir eleştiride bulunmak istedim.