Forum Sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tertunc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Keşke kendin isim bulsaydın. pcguvenligi.com adresli bir sitenin reklamı yapılmıştı forumda. Şimdi adresi pckoruma.com oldu

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
ulvi_kcky dedi ki:
Keşke kendin isim bulsaydın. pcguvenligi.com adresli bir sitenin reklamı yapılmıştı forumda. Şimdi adresi pckoruma.com oldu
evet o sitede moderatörüm

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Talha arada bir hata mesajları bölümüne bak admin panelinde orda muhtemelen bir sürü hata birikmiştir...
dil dosyalarında bir değişkenin olmadığını fark ettim ziyaretçiler konu linkine tıklanınca bir uyarı ekranı gelir ama boş...

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Birşey söyleyecem alınmayın. İyi güzel bir siteyi paylaşıyonuz ama sıfır bir site. İnsan girdiğinde hiç yoktan birşeyler olmasını ister. Diğer sitelerden farklı olmalı. Ben bile üniversitede ödev olarak site yapmıştım, içine bir günde bir sürü içerik, bilgi eklemiştim. Böyle hazır siteler artık heryerde zaten, üstelik free hostting alınmış. http://www.funpic.org/

Kusura bakmayın ama bir siteyi sıfır bırakıp kullanıcıya reklam yapmak çok saçma. Bu yazıdan dolayı belki üyeler ve mod arkadaşlar bana kızabilir ama bu benim düşüncem. Kimseyi kırmak istemiyorum, bu küçümsemede değil. Daha çok genel bir eleştiride bulunmak istedim.

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ama bizimkinde4n üstün olamaz yani bu siteden

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Talha forumunda birçok hata var, çok çalışmalısın.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
yok suan tertunc.funpic.org a girin :)