Forum sitem tutarmı?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
sikayetvar.com oldukça imkansız.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Tutar tabii süper bi düşünce tebrikler..

Birazda reklam önemli tabii.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sikayetvar.com oldukça imkansız.
Pazarda Tekele hayır :)
Şaka bir yana tabiki şikayetvar gibi olmasını beklemiyorum.Sonuçta adamlar o işte profesyonel çalışıyor.Ben ise bir alan adı alıp bir smf forum kurdum okadar.Ama etrafa bakıyorumda okadar çok saçma forum var ve o forumlarında bir sürü üyesi varsa neden olmasın diyorum :) işin kötü yanı ben kendim içerik giremem e doğal olarak başkasındanda çalamam, bu durumda reklam yapıp birilerinin gelip şikayet yazmasını beklicem.Belki ileride firmalardan temsilcilerde kendi bölümlerine mod olurlar :) ha olursa olur olmazsa... :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Aslında güzel bir düşünce ama bazı soru işaretleri var. Birilerinin sahte hesaplarla girip yalan yanlış bir şeyler yazmasını nasıl engellersin.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aslında güzel bir düşünce ama bazı soru işaretleri var. Birilerinin sahte hesaplarla girip yalan yanlış bir şeyler yazmasını nasıl engellersin.
Evet böyle bir sorun var ama hangi forum sitesinde böyle bir sorun yokki?
Ama dediğin olayla ilgili aklıma ilk gelen cep tel. onaylı olma yada benzeri bir sistem olabilir..

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Düşüncen ve isim tercihin güzel; fakat SMF forum ile bu konsept ne kadar tutarlı düşündürdü beni.

Ayrıca bu alan tek kişinin altından kalkabileceği bir alan değil bana göre, foruma gelen şikayetlerle firmaların ilgilenmesini nasıl sağlayacaksın? Öncelikle firmaların sitenden haberi olup takip etmeleri gerekir. Yoksa her şikayette sen firmaların peşinde koşmak zorunda kalırsın.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar yukarıda gerekli açıklamaları yapmışlar.Bence günümüzde forum sistemi ile birşeyler başarmak zor.Eskiden tutulan forumlar devam ediyor.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Düşüncen ve isim tercihin güzel; fakat SMF forum ile bu konsept ne kadar tutarlı düşündürdü beni.

Ayrıca bu alan tek kişinin altından kalkabileceği bir alan değil bana göre, foruma gelen şikayetlerle firmaların ilgilenmesini nasıl sağlayacaksın? Öncelikle firmaların sitenden haberi olup takip etmeleri gerekir. Yoksa her şikayette sen firmaların peşinde koşmak zorunda kalırsın.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.Başlarken smf forum ile başlamak istedim.Eğer olurda bir kıpırdanma falan olursa forumda hemen vb ye taşıcam.Foruma gelen şikayetlerle tabiki ben ilgilenemem, firma yetkilileri ilgilenmeli.Peki firma yetkilileri nasıl haberdar olacak demişsin, bu durumda da şikayet gelmezse doğal olarak firmanın temsilciside gelmicek demektir.Ama şikayetler artarsa firmaları mail yoluyla bilgilendiricem ve bu iş için temsilci görevlendirirse eğer o temsilciyi ilgili bölüme moderatör olarak atayacağım.Ancak bu moderatör bildiğimiz moderatörler gibi konu silip editleyemeyecek,sadece o bölümde yetkili olarak görünecek :)
İlk etapta elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıcam, baktım bişeyler oluyor ozaman senin dediğin gibi daha profesyonel düşünmek ve çalışmak gerekecek.
Ama en büyük sorunum ilk etapta millete nasıl şikayet yazdırıcam :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Güzel olmuş, başarılar.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sana bağlı, firmaların siteni ciddiye almaları için sürekli daha fazla kullanıcı olması gerek.

adstayla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tutarda yazılar biraz küçük kalıyor. ama güzel site

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
fikir güzel olmayacak iş değil özellikle şikayet sitelerinin samimiyetinin patladığı şu zamanlarda ama alt bölümler çok yorucu olmuş farklı bir şeyler düşünmek lazım

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
fikir güzel ama sahte yorumlara dikkat etmek lazım.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çok itici bi tema. girip çıktım. ne yazdığına bile bakamadım.