alizone
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 37
merhaba acaba forum hesabımı nasıl silebilirm
Silinmez ama devre dışı bırakabilirsiniz.merhaba acaba forum hesabımı nasıl silebilirm
Küçük bir hatırlatmadır. Mesaj yazmamış üyelere moderatörler olarak direkt ban atamıyoruz.
üyenin mesajları var ama @FakeheroKüçük bir hatırlatmadır. Mesaj yazmamış üyelere moderatörler olarak direkt ban atamıyoruz.
Ben de neden banlamıyor diye düşünüyordum. Böyle konu açan birisi, perma yemeyi kabullenmiştir. Yine de evet, beklemek doğru olacaktır.Küçük bir hatırlatmadır. Mesaj yazmamış üyelere moderatörler olarak direkt ban atamıyoruz.
Onu demiyor, bu konuya tekrar hesabının silinip silinmeyeceğine dair onay mesajını atmasını bekliyorlar. Yani sonradan vazgeçebilir falan.üyenin mesajları var ama @Fakehero
anladım.Ben de neden banlamıyor diye düşünüyordum. Böyle konu açan birisi, perma yemeyi kabullenmiştir. Yine de evet, beklemek doğru olacaktır.
Onu demiyor, bu konuya tekrar hesabının silinip silinmeyeceğine dair onay mesajını atmasını bekliyorlar. Yani sonradan vazgeçebilir falan.
onay mesajını atın banlanın bu kadar basit.merhaba acaba forum hesabımı nasıl silebilirm