- Reaksiyon puanı
- 1,935
Bence ilgi çekici video farklı bir hava katmış izlemesek de video başlığı sarıyor. Yine de çoğunluk ne der ona bakmak lazım tabi
Bu olay uzun süredir tartışılan ve cevabı hep kaldırılsın olan bir soruydu. Moderatörlük yaptığım dönemde bu konuyu konuşmuştuk ancak kaldırması konusunda bir karar alınmasına rağmen kalmıştı. Ofis tarafını ilgilendiren bir konuydu sanırsam hatırlayamıyorum.Bence ilgi çekici video farklı bir hava katmış izlemesek de video başlığı sarıyor. Yine de çoğunluk ne der ona bakmak lazım tabi
Mobilde rahatsız etmiyorda bilgisayarda dümdüz çıkınca tasarımı mahvediyor.
Bu olay uzun süredir tartışılan ve cevabı hep kaldırılsın olan bir soruydu. Moderatörlük yaptığım dönemde bu konuyu konuşmuştuk ancak kaldırması konusunda bir karar alınmasına rağmen kalmıştı. Ofis tarafını ilgilendiren bir konuydu sanırsam hatırlayamıyorum.
Hocam biliyorsunuz, imla kurallarına uymak zorunlu. Israrla uyulmadıkça mecburen 1-2 tane atıyoruz. Genelde bildirim dahi atmadan düzeltiyorum. Sizin çoğu mesajınızı da bildirim atmadan düzenledim, belki gözünüzden kaçmıştır.Abi dakika başı mesajlarımıza virgül felan ekliyorsunuz eyvallahta, hiç olmazsa bildirim atmayınız.
Ban atmak istiyorsanız atın benimde canım rahat olsun sizinde.
Çok rahatsız ediyor vallaha
Valla abi sen direk ban at, Bana uyar.Hocam biliyorsunuz, imla kurallarına uymak zorunlu. Israrla uyulmadıkça mecburen 1-2 tane atıyoruz. Genelde bildirim dahi atmadan düzeltiyorum. Sizin çoğu mesajınızı da bildirim atmadan düzenledim, belki gözünüzden kaçmıştır.
Estağfurullah, bir daha 2-3 defadan fazla atmayacağım, kusura bakma hocam. Yeter ki uymaya gayret edelim, hep beraber.Valla abi sen direk ban at, Bana uyar.
Kimseye zahmet vermekten hiç hoşlanmıyorum
Sen mesajlarımı düzelterek bana küfrettiğini biliyorumm biliyorummmmm.Estağfurullah, bir daha 2-3 defadan fazla atmayacağım, kusura bakma hocam. Yeter ki uymaya gayret edelim, hep beraber.
Zaur adam yeter artık! Ban yeme!Valla abi sen direk ban at, Bana uyar.
Kimseye zahmet vermekten hiç hoşlanmıyorum
Sen mesajlarımı düzelterek bana küfrettiğini biliyorumm biliyorummmmm.
Bi' sıcaklık geldi şimdi bana, bak yine sövdün sanki .
Hakkatten sence ben deli miyim? Bak varsa söyle incinirim ha
Hiç ama hiç komik değildi bu espiriKesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şahsen, merak ettiğim çok üye var.
Aktiflik arttığında yapacağız, yaza doğru artış bekliyoruz. Veya 1-2 hafta sonra da yapabiliriz. Ama benim fikrim haziran ortası temmuz başı gibi yapılmasıdır.Eskiden forumun yönetim ekibi/emektarları ile röportajlar yapılıyordu. Hem talep çok oluyordu hem de ilgi görüyordu. Bunlara bence devam edilmeli..
@Alanur Erdemir
Aynısı bana da oluyor, yeni sistem herhalde.Abi dakika başı mesajlarımıza virgül felan ekliyorsunuz eyvallahta, hiç olmazsa bildirim atmayınız.
Ban atmak istiyorsanız atın benimde canım rahat olsun sizinde.
Çok rahatsız ediyor vallaha
Protesto ediyorumÖzel başlıkların kullanımı kaldırıldı.
Ben hala Contra'yım, ihtiyar.VİP üyeliğimi elimden alan kimse hemen geri versin!
Kan çıkartırım forumda haaa .... Göbek adım Pisikopat_Civciv
Karar böyle maalesef, özel başlıkların düzeni bozduğuna ve belirli kullanıcılar tarafından suistimal edildiğine dair bilgilendirme yapıldı.Protesto ediyorum
Filmlerde en uyuz olduğum adamdır kendisi. Belkide sen de öylesin, ne bileyim.Ben hala Contra'yım, ihtiyar.
Şey yok mu? Torpilli arkadaş seçeneği falan? İyi bak köşelere falan, kalmıştır bir seçenek mutlaka.Karar böyle maalesef, özel başlıkların düzeni bozduğuna ve belirli kullanıcılar tarafından suistimal edildiğine dair bilgilendirme yapıldı.
Filmlerde en uyuz olduğum adamdır kendisi. Belkide sen de öylesin, ne bileyim.
Şey yok mu? Torpilli arkadaş seçeneği falan? İyi bak köşelere falan, kalmıştır bir seçenek mutlaka.
Bende Protesto etmek istiyorum, ki nasıl suistimal olabilir?Protesto ediyorum
Hocam, benim özel başlıkta kullandığım telefonun marka ve modeli yer alıyordu. Suistimal derken örnekleyebilir misiniz? Merak ettiğim için soruyorum.Karar böyle maalesef, özel başlıkların düzeni bozduğuna ve belirli kullanıcılar tarafından suistimal edildiğine dair bilgilendirme yapıldı.
Sen suistimal ettin demiyor ki, bahsi geçen özellik suistimal ediliyormuş, suistimal edilmeye açıkmış kısacası, bu nedenle direkt kullanıma kapatmışlar.Bende Protesto etmek istiyorum, ki nasıl suistimal olabilir?
Kendimden örnek vereyim, bende kullandığım cihazın marka ve modeli yazıyordu.
"Bende kullandığım cihazın marka ve modeli yazıyordu." Hocam, benim özel başlıkta kullandığım telefon modeli yer alıyordu. Suistimal derken örnekleyebilir misiniz? Merak ettiğim için soruyorum.
Sizin başlığınız suistimal ediyor demedim, bazı üyeler tarafından suistimal ediliyordu. Ayrıca özellikle reklam hesapları için suistimale elverişli maalesef.Bende Protesto etmek istiyorum, ki nasıl suistimal olabilir?
Kendimden örnek vereyim, bende kullandığım cihazın marka ve modeli yazıyordu.
Hocam, benim özel başlıkta kullandığım telefonun marka ve modeli yer alıyordu. Suistimal derken örnekleyebilir misiniz? Merak ettiğim için soruyorum.
"Sizin başlığınız suistimal ediyor demedim," ben öyle diyorsunuz demedim.Sizin başlığınız suistimal ediyor demedim, bazı üyeler tarafından suistimal ediliyordu. Ayrıca özellikle reklam hesapları için suistimale elverişli maalesef.
Dikkat etmemiz gereken kısım o değil diye düşünüyorum.Ki fark ettiniz mi bilmiyorum, Blue Titanyum 512 GB kullanıyorum. Naturel Titanyum 1 TB yazmış.
Doğru diyorsunuz, görevler yapılmadığı için gelen özellikler de geri kaldırılıyor.Dikkat etmemiz gereken kısım o değil diye düşünüyorum.