- Reaksiyon puanı
- 5,872
ne yapmalıyım
konu bulamazsam konu dışı mı diyicemSoracağın soruları uygun kategoriye konu açıp sorarsan ve kurallara uygun bir dilde sohbet edersen bu forumda hiçbir problem yaşamazsın.![]()
Evet öyle yapabilirsin. Tabi öncelikle araştırman gerekiyor.konu bulamazsam konu dışı mı diyicem
Yanlış Kategoriye Açmıştı Düzelttim.İlk defa forumda direkt konu açmadan kuralları soran birisini görüyorum gözlerim yaşardı![]()
Aha tutuklandıkYanlış Kategoriye Açmıştı Düzelttim.Hahah. Bir dahakine İnşallah.
baktım en sağdaydı birsürü konu vardı ben de bu sorunu yazaayım dedimİlk defa forumda direkt konu açmadan kuralları soran birisini görüyorum gözlerim yaşardı![]()
Bu yaptığınız aslında çok iyi bir durum çünkü çoğu üye kuralları okumuyor sonrasında konu açarken çok fazla yanlış beraberinde geliyor.baktım en sağdaydı birsürü konu vardı ben de bu sorunu yazaayım dedim![]()
büyük harf kulanma yeterHoş geldin forum kuralları ne dostum ya ben hiç okumadım. lol
Forum kurallarında büyük harf kullanmak yasak mıymış? Allah allah işe bak yaw.büyük harf kulanma yeter
çok kullanmak yasakForum kurallarında büyük harf kullanmak yasak mıymış? Allah allah işe bak yaw.
hm anladım "MERHABA" gibiçok kullanmak yasak
NASIL YANI BÖYLE MIYOO daha çok mesela tüm cümle
bişey olmazsil ban yiycen
---- Mesajlar birleştirildi ----
kırmızı da hep yazma
ok yebişey olmaz