- Reaksiyon puanı
- 13,064
Tüm sitelere 1 saniye içinde girerken foruma girmem çok uzun sürüyor. Yoğunluktan mı yoksa DDOS saldırısı mı oluyor?
Hayır. Dün bildirimlerin gelmediğini belirttim. Forumun gelişmesi için yapıyorum bunu.Her gün aynı konu içeriği
Her gün aynı konuyu açıyorsunuz demedim.Hayır. Dün bildirimlerin gelmediğini belirttim. Forumun gelişmesi için yapıyorum bunu.
Bende de her forum ana sayfasına döndüğümde bildirim sayısı alakasız bir sayı oluyor, sonra düzeliyor.
Anlamadım ki.Her gün aynı konuyu açıyorsunuz demedim.
Neyi anlamadın bende anlamadım?Anlamadım ki.
Sana bu konuda katılıyorum.Forumun bazen ağırlaşması benide sinir ediyor.Tüm sitelere 1 saniye içinde girerken foruma girmem çok uzun sürüyor. Yoğunluktan mı yoksa DDOS saldırısı mı oluyor?
Hergün aynı konu içeriği dedi de alpotter hocam. Ben hergün paylaşmadığım için o da onu söylediği için ne demek istediğini anlamadım.Neyi anlamadın bende anlamadım?
Neredeyse her gün, daha önce açılmış konulardan tekrar tekrar açılıyor. Yanlış anlamayın sitemim size değil. Yöneticiler gelen herhangi bir şikayette ellerinden geleni yapıyorlardır zaten.Anlamadım ki.
ozaman önceden açılan konuların listelenmesinde bir sıkıntı var. Biz tembel insanlarız gidip bu konu varmı yok mu diye araştırmayız genel olarakNeredeyse her gün, daha önce açılmış konulardan tekrar tekrar açılıyor. Yanlış anlamayın sitemim size değil. Yöneticiler gelen herhangi bir şikayette ellerinden geleni yapıyorlardır zaten.
Yok yanlış anlamadım. Yani bir çözüm olmayınca bir de çok sinir bozucu olunca herkes çareyi konu açmakta buluyor.Neredeyse her gün, daha önce açılmış konulardan tekrar tekrar açılıyor. Yanlış anlamayın sitemim size değil. Yöneticiler gelen herhangi bir şikayette ellerinden geleni yapıyorlardır zaten.
Buldum seniBu siteye ddos atacam
Ben seni buldum.Ben attım DDOS'u özür dilerim yalan söylediğim için beni banlayın.
Yakalandın @Usain el at şurayaBu ilginç siteye ddos atıcam ve herkes adımı bilecek