Forum Anasayfası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NymO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Site Anasayfası önceden gayet düzenli bir şekilde acılıyordu ama 3 gündür bende aşağıdaki gibi açılıyor.Forumda son Baslıklar daha bi yukardaydı konu baslıklarınında ustundeydı ama onlar asagıya kaymıs sebebi nedir?Benden mi? yoksa?
İnternet Explorer 8 ve Chrome kullanıyorum.

Kendi kendime bu olaya çözüm buldum:D
Anasayfanızı Anasayfa haricinde diğer menüler yoluyla açarsanız Örnek olarak http://shiftdelete.net/haberler-1 http://shiftdelete.net/sdntv-6 gibi yaparsanız istedigimiz şekil yani eski düzen açılıyor:D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaş sadece sende degil hepimizde böyle
bence bu şekil güzel olmamış
eski hali daha güzeldi

ruzgarki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede tam ortaya bir reklam giriyor eski hali daha güzeldi

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaş sadece sende degil hepimizde böyle
bence bu şekil güzel olmamış
eski hali daha güzeldi
Anladım.
evet bencede eski hali çok daha güzeldi.bu hali hiç hoş değil.
Ve reklamlar çok fazla hareketli.Çok bekletiyor bazen..
Neyse biz talebimizi iletelim,gereken neyse o yapılır..

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
My friends... Bu reklamlar hakkında açılan kaçıncı başlıktır? Değiştirecez, komple değişterecez her yeri dedi ya trojka?

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
devam devam reklam olmazsa olmaz. Yazı alanlarınıda lazım reklam. Durmak yok yayıncılığa devam :D

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Cok duzensiz olmus ama bu elestirileri belirtmemiz biseyi degistirmeyecek arkadaslar tecrubeliyim bu konuda :)

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Reklam olsun olmasın demiyoruz ama daha seffaf daha hareketsiz olsun..

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oldu başka istegin istersen hermesaja 2 tane reklam ekleyelimde tam olsun :D öyle yapılırsa forumun tadı kalmaz:sweatdrop:

evet onuda istiyorum :D O giriş yaptığımız alandada reklam olsun :D Hoşgeldin PC MERAKLISI giriş yaptığınız için teşekkür ederiz altında İntel Yeni İşlemcisini Tanıtsın :D:icon_:

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
evet onuda istiyorum :D O giriş yaptığımız alandada reklam olsun :D Hoşgeldin PC MERAKLISI giriş yaptığınız için teşekkür ederiz altında İntel Yeni İşlemcisini Tanıtsın :D:icon_:

yanına sagına soluna arkadaşlık reklamı, tıkla kazan falanda olsun onlarsız olmaz :D :D

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sorunun çözümünü ilk mesajda belirttim ,bu sorunu hallettik insallah en yakın zamandada bu yavaslama olayına yine kendimiz çözüm bulacaz hadi hayırlısı :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sorunun çözümünü ilk mesajda belirttim ,bu sorunu hallettik insallah en yakın zamandada bu yavaslama olayına yine kendimiz çözüm bulacaz hadi hayırlısı :D

onada ben çözüm bulıyım :mrgreen:
ttnet sahibini rehin alıp tüm internet kullanıcılarının hızını 4mbps e çıkarılması fidyesini isteyelim :D (ne fidye ama :D )

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Çözüm:
1. Firefox + Adblock Plus : Firefox'unuz varsa Adblock eklentisini indirin, flash dosyalarının üstünde "Engelle" yazan bir kulakçık var ona tıklayın sonra reklam falan kalmaz.
2. Opera'nın kendi içinde içerik engelleyicisi vari: sayfada sağa tıklayın, içerik engelleyicisi seçeneğine tıklayın, sonra teker teker resim veya flash dosyalarının üstüne tıklayın "Tamam" tuşuna tıklayın reklam falan kalmaz. ;)
İnşallah bunları yazdım diye uyarı veya ban yemem :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
firefoxta ki reklam engelleyen eklentiler büyük nimet hakkaten
adblock & noscript

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
grafikerimiz izin vermiyor. yeni tasarımı ve yeni loogoyu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum dostlar. çok az kaldı. 1 haftadan da az.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
grafikerimiz izin vermiyor. yeni tasarımı ve yeni loogoyu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum dostlar. çok az kaldı. 1 haftadan da az.
Walla biz onlarıda görmek isteriz yenilikleri kim sevmez:happy:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben tasarımı çok beğendim. çok içime sindi. haber ve içerik ağırlıklı olacak fokuslanan alan.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Walla ne yaparsak kendimize guzel bişiler cıkacagını tahmin ediyorum kendi adıma.
Haber ve konu ağırlıklı olması daha bir artı olur.
Kolay gelsin sizlere...

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Site Anasayfası önceden gayet düzenli bir şekilde acılıyordu ama 3 gündür bende aşağıdaki gibi açılıyor.Forumda son Baslıklar daha bi yukardaydı konu baslıklarınında ustundeydı ama onlar asagıya kaymıs sebebi nedir?Benden mi? yoksa?
İnternet Explorer 8 ve Chrome kullanıyorum.

Kendi kendime bu olaya çözüm buldum:D
Anasayfanızı Anasayfa haricinde diğer menüler yoluyla açarsanız Örnek olarak http://shiftdelete.net/haberler-1 http://shiftdelete.net/sdntv-6 gibi yaparsanız istedigimiz şekil yani eski düzen açılıyor:D

çünkü baktım internet Explorer 8 kullanıyosun.. 2 resimde farklı Browserla girmişssin doğal olarak internet explorer 8 de UYUMLULUK AYARLARINI YAPMAN LAZIM yoksa her sitede sorun veriyor uyumluluk ayarlarını "ARAÇLAR - UYUMLULUK AYARLARI" bölümünden bütümn siteler için aktif edeceksin... Firefox'da ise resimlerin altından sadece günün tarihi biraz kenardan çıkıyo o kadar başka bi sorun yok ama tasarım olarak eski site daha iyiydi...:innocent:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Firefox kullansanıza arkadaşlar ben bahsettiğiniz reklamlarla hiç uğraşmıyorum.Çünki görmüyorum