Forum Ana Sayfası Hakkında Görüşlerinize İhtiyacımız Var! :)

Ana Sayfada Sadece Ana Kategoriler Görünse Nasıl Olur?

• Kullanılan toplam oy
    32

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Merhaba değerli üyelerimiz,

Forum ana sayfasına geçenlerde bakarken dedim ki ne kadar çok kategorimiz olmuş zamanla, ilk açtığımda artık içinde kaybolur hale gelmişim. Ne yapabiliriz diye düşünürken, bir den aklıma tapatalk görünümündeki gibi sadece ana kategorileri ana sayfada listeleyip geri kalanların sadece ana kategorilere girince gözükmesi fikri geldi aklıma. Yönetim ile bu fikrimi paylaşınca da dediler üyelerimize soralım onlar nasıl rahat edecekse öyle yapalım.

Siz ne dersiniz bu konuda? :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Çok isabetli olur. Maşallah bir sürü kategori var . Curcuna olmaz böylelikle.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben sıcak bakmıyorum. Neyin, nerede olduğunu anında görmem lazım. :)

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fikir senden cikiyo ama sicak bakmiyorsun oda güzelmiş :D guzel olabilir anket filan daha yararli olur belki

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Fikir senden cikiyo ama sicak bakmiyorsun oda güzelmiş :D guzel olabilir anket filan daha yararli olur belki

Ne alakası var? :) Bütün yönetim elbetteki aynı fikirde değil.

Anketi görmüyor musunuz arkadaşlar? Konuya anket eki ama sadece 3 kişi oy kullanmış durumda.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ana kategorisel olarak gözükürse moderasyon yaparken zor olur. Ayrıca özellikle alt kategoriye gitmek isteyenler için zaman kaybı olur.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence şuanki halinde hiçbi sorun yok. gayet sade ve hoş. karışıkda değil. ve ben anasayfaya ek olarak Telefon kategorisi isterim. Yani foruma her üye olan önceki konulara bakmadan kendi kafasına göre yok telefon önerin yok şu telefon nasıl alınırmı diye saçma sapan bisürü konu açılıyo. ilk önce bu sorun giderilmeli.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hepsini aynı anda görmek güzel bence de..
Alıştığım için hiç de karışık gelmiyor, bilakis daha zengin gözüküyor.. :)

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla anasayfaya baktığımda belki bir aydan beridir sürekli orda duran gereksiz çöp konular anasayfada güncelmiş gibi duruyor.. sebebi ise ya yeni konu açılmıyor yada yada gereksiz konular yeni konu açılmadığı için anasayfada dönüp duruyorlar... sdn de yeni gerekli ve güzel konuar açılmıyor.. sanırım sdn de frmt nin sonu gibi olma yolunda ilerliyor..
zaten üyelik sms onayını kaldıralım yada üye olmadan misafir olarak mesaj yazabilelim gibi getirilen reformlar yetmeyecek.çünki foruma faydalı bilgili ve teknik yeterliliği olan kişiler ya kanatlandırıldı yada küstürüldü..bu saatte sonra countdown başlamıştır..yönetim hangi tedbri alırsa alsın küsenler ger gelmiyor malesef..konu açıp yardım istesek bile evap vermiyor kimse malesef :(

Reaksiyon puanı
10,327
insanların hangi konu hangi kategori içinde olduğunu görebilecekleri bir "forum şeması" butonu olması kaydıyla sadeleştirme yapılabilir. bu aslında güzel de olur.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
İstediğim kategoriye tek tık ile ulaşabiliyorum ben. Sonra hangisi neredeydi ara dur. Bence böylesi iyi.

Peki bu sağ taraftaki yeni mesajlar kısmı dinamik olamıyor mu? Yeni mesaj gelince kendiliğinden aksın orada...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
evet yeni mesajların dinamik olması çok iyi olur ama aynı anda çok mesaj yazılırsa ne yazdığını göremeden kayar gider 2-3 saniyede bir yenilensin filan

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sonra forum sürekli çöksün. :P

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
İsteyen ayarlara girip bu özelliği etkinleştirsin.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yok bencede böyle iyi. Ama şu kadarını söyleyeyim konular hakkında birden fazla kategoriler var.
Mesela yazılım konusunda

Yazılım haberleri
Yazılım tavsiyeleri
Diğer yazılım konuları
Bedava programlar ücretsiz yazılımlar

Bu ne abi?. Birleştir gitsin hepsini.. Bu dağınıklık kullanıcıyı yorar.

Bu sadece bi örnek buna benzer gereksiz dağınıklıklar çok.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
varsayılan olarak sadece ana kategoriler görüksün.
ama ana kategori nin başlığının sağ tarafında isteğe bağlı olarak o kategoriyi genişletecek bir tuş bulunsun. yada sekme içi küçük bir pencerede görüksün.
yani sadece kategori görüksün ama içine bakmak için ille de tıklayıp açmak gerekmesin.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lütfen yanlış anlaşılmasın ama çoğu teknoloji haberini SDN 'den okumuyorum maalesef. SDN her ne kadar bir teknoloji sitesi olsa da ben nedense sadece forum kısmıyla ilgileniyorum. İşin ilginç yanı teknolojiye ilgili biri olduğum için teknoloji haberlerini her gün takip ediyorum ama hep diğer teknoloji sitelerinden. SDN 'de anasayfaya girme sebebim sadece "Forumdan Son Başlıklar" kısmı.

Bu anlattığım şahsımla ilgili bir tespit. Eminim benim gibi başkaları da vardır. Düşünüyorum da acaba SDN anasayfası ilgi çekmeyen kullanışsız bir sayfa mı? Başta da belirttiğim gibi lütfen yanlış anlaşılmasın, bunları yazmaktaki amacım tasarımcılara faydası olabileceğini düşünmem.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İki seçenekte değil. Bence farklı bir tasarıma geçilmeli. Çok alışılagelmiş bir tema.