Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam olarak Battle Royale denmez. Farklı bir mod daha bulunuyordu. Bana Minecraft ve günümüz BR oyunlarının karması olarak geliyor. Çoğunluk olarak çocukların oynaması grafiklerinden ve oyun mantığından dolayı olabilir.
Grafiklere bakarak hemen bu çocuk oyunu denilmemeli. Tamam oynayanların çoğunluğu çocuk olabilir ama böyle diye kötülemeye de gerek yok. Herkes istediğini oynar veya oynamaz.
Farkındaysanız bizde çocuktuk veya çocuğuz halen. Her oyunu oynayabiliyor çocuklar. O zaman her oyun çocuk oyunu diye oynamalıyım.
Bir oyun kimine göre iyidir kimine göre kötü. Ama ben oynamıyorum. Çocuklar oynuyor diye değil, sadece sevmediğim türden bir oyun diye. Sevdiğim bir tür olsa oynardım belki.
Sevginize kalacak bir oyun denersiniz beğenirseniz oynarsınız velet oyunu falan diyenler oluyor ne demek velet oyunu kardeşim herkes sevdiği oyunu oynar sınıflandırmanın ne lüzumu var. Bana sorarsanız sevmedim çünkü adama ateş edip vuramadığım zaman 2sn de önüne sur dikmesine sinir oluyorum