Fortnite Nasıl Bir Oyun?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Hiç indirip oynamadım ama içeriği çok güzel gibi. Battle Royale mi ? Bide neden çocuklar çok fazla oynuyor bana bilgi verirseniz sevinirim.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Tam olarak Battle Royale denmez. Farklı bir mod daha bulunuyordu. Bana Minecraft ve günümüz BR oyunlarının karması olarak geliyor. Çoğunluk olarak çocukların oynaması grafiklerinden ve oyun mantığından dolayı olabilir.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
927
Kitlesi çöp, iyi oynuyorsan bayağı eğlencelidir. 1. bölüm 5. sezonda başlamıştım da birkaç ay önce bıraktım.
350 saatim falan var oyunda.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Grafiklere bakarak hemen bu çocuk oyunu denilmemeli. Tamam oynayanların çoğunluğu çocuk olabilir ama böyle diye kötülemeye de gerek yok. Herkes istediğini oynar veya oynamaz.
Farkındaysanız bizde çocuktuk veya çocuğuz halen. Her oyunu oynayabiliyor çocuklar. O zaman her oyun çocuk oyunu diye oynamalıyım.
Bir oyun kimine göre iyidir kimine göre kötü. Ama ben oynamıyorum. Çocuklar oynuyor diye değil, sadece sevmediğim türden bir oyun diye. Sevdiğim bir tür olsa oynardım belki.

Son düzenleme:

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Sevginize kalacak bir oyun denersiniz beğenirseniz oynarsınız velet oyunu falan diyenler oluyor ne demek velet oyunu kardeşim herkes sevdiği oyunu oynar sınıflandırmanın ne lüzumu var. Bana sorarsanız sevmedim çünkü adama ateş edip vuramadığım zaman 2sn de önüne sur dikmesine sinir oluyorum :D