egekaya123
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 11
ramların ddr kaç biliyormusunarkadaşlar sistemim bu fortnite 800x600 çözünürlük düşük ayalarda kaç fps alırım ? link yasakmı bilmiyorum böyle bir videoada var
ramlarim ddr3 1 tane daha 4 gb takmayı düşünüyorum yakın zamandaramların ddr kaç biliyormusun
işlemcin biraz yetersiz ram eklesende çok fark etmez 45-55 fps arsı alacağını düşünüyorumdd
ramlarim ddr3 1 tane daha 4 gb takmayı düşünüyorum yakın zamanda
önceden indirmiştim uçaktan atladığım an donuyordu tekrar aynısını yşarmıyım acaba şimdi inidircem deişlemcin biraz yetersiz ram eklesende çok fark etmez 45-55 fps arsı alacağını düşünüyorum
pingine bağlı olarak yaşayabilirsinönceden indirmiştim uçaktan atladığım an donuyordu tekrar aynısını yşarmıyım acaba şimdi inidircem de
tavsiyem ekran kartı ve ssd almanönceden indirmiştim uçaktan atladığım an donuyordu tekrar aynısını yşarmıyım acaba şimdi inidircem de
yukarıda var hocam ekledim sistemimiFPS'si ekran kartının bellek miktarına göre bakılmaz, modeline göre bakılır. Bilgisayarının özellikleri nedir?
@Drift King, @met 35, @Şimdi yedim seni @Captain Price 123, @yusufozkan58, @Emir Aydın
Pardon, bu sistemde pek de iyi FPS alınacağını düşünmüyorum. Yaklaşık olarak en düşükte zor oynatabilir. FPS'si 25-30 olur yaklaşık olarak.yukarıda var hocam ekledim sistemimi
4 GB Ram Alsam Etki edermiPardon, bu sistemde pek de iyi FPS alınacağını düşünmüyorum. Yaklaşık olarak en düşükte zor oynatabilir. FPS'si 25-30 olur yaklaşık olarak.
anakart modelini biliyormusun4 GB Ram Alsam Etki edermi
Sonradan İşlemci Alacağım
Hafiften olsa bile tıkanıklığı düşürür. Sana ekran kartı, işlemci ve anakart yükseltmesi gerekli rahat ve güzel oynayabilmen için.4 GB Ram Alsam Etki edermi
Sonradan İşlemci Alacağım
bu sanırım F2A55M-DS2anakart modelini biliyormusun
Eğer bilgisayarı yükselteceksen bu anakart FM2 olduğundan dolayı pek de yükseltmeye elverişli olmayabilir. Yükseltmek için bütçen nedir?bu sanırım F2A55M-DS2
anakartını değiştirmeni öneririmbu sanırım F2A55M-DS2
aynen doğru anakrtın a55 tabanlı ryzen işlemcileri desteklemiyorEğer bilgisayarı yükselteceksen bu anakart FM2 olduğundan dolayı pek de yükseltmeye elverişli olmayabilir. Yükseltmek için bütçen nedir?
Burda gerçeği varken sahtesine ne gerek var ?tavsiyem ekran kartı ve ssd alman
ortalama kaç fps alırım şu an inmek üzerede ?buna yakın bi sistem bende vardı oynatır ama hiç zevk alamazsın
30 - 45ortalama kaç fps alırım şu an inmek üzerede ?