yok sistem yeni toplandı1 fps alman gerçekten şaşırtıcı.Yakın zamanda sürücü güncellemesi veya donanım ekledin mi acaba ? dostum
hocam ssd yeni geldi win 10 atalı 1 kaç saat olmuşturBu konu ile ilgili pek bilgim yok çünkü pek fazla meydana gelmeyen bir sorun.Fakat böyle olması gerçekten çok anormal yeni bir temiz format atarsan belki düzelme ihtimali var ama oda pek mümkün gibi durmuyor bunu dışında driver pack solution programı ile driverlerini yeniden kurup/güncellemeyi deneyebilirsin
Driver Pack linki:DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin dosya 1 mb 13 gb olan çevrimdışı sürümünü indirmene gerek yok...
sağolasıno zaman driverleri güncellemeyi deneyebilirsin bunun dışında bildiğim pek yapabileceğin bir şey yok dostum
Grafik ayarlarını atarmısın?hala aynı :/
hangi grafik ayarlarını dostumGrafik ayarlarını atarmısın?
Oyunun grafik ayarlarıhangi grafik ayarlarını dostum
hocam pc de başka oyun kurulu değil şuan fornşte dısındaGüncel bi oyunda ,playclaws kurup,oyun ss ini atabilirmisin. msı after burneri kurmak uzun sürer,şimdi.
hocam otomatik yapınca destansı ve yüksege almıştı kendim düşüğe aldım aynı şey giremedimki hiç ayar yapayımOyunun grafik ayarları
Destansıda falan iken kasiyormuydu?hocam otomatik yapınca destansı ve yüksege almıştı kendim düşüğe aldım aynı şey giremedimki hiç ayar yapayım
kasma yok ekran takılı kalıyor tamamen işlem yapılmıyorDestansıda falan iken kasiyormuydu?
Garip... cevabı bilmiyorum.iyi geceler foruma. ??kasma yok ekran takılı kalıyor tamamen işlem yapılmıyor