Yardım Formattan sonra wifi ye bağlanamıyorum

Reaksiyon puanı
4
Sabah bilgisayara format attım fakat wifi ye bağlanamıyorum aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına tıkladığımda bağdaştırıcımı göremiyorum ne yapmam lazım

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Sabah bilgisayara format attım fakat wifi ye bağlanamıyorum aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına tıkladığımda bağdaştırıcımı göremiyorum ne yapmam lazım
Sürücüsünü kurmanız lazım. Ağ denetleyicisi diye gözüküyor olmalı sizde şuan.

Reaksiyon puanı
4
Sürücüsünü kurmanız lazım. Ağ denetleyicisi diye gözüküyor olmalı sizde
kurmayı defalarca denedim ama windows ağ denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece wifi de değil dokunmatik yüzeyi falanda kuramıyorum bir sürü bilinmeyen aygıt gözüküyor ama yükleyemiyorum

Son düzenleme:

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Formattan sonra benim de başıma gelmişti. Ağ bağdaştırıcılarımıydı neydi ordan kablosuz adını öğrenmen lazım. Daha sonra başka bir pcden o ada ait driverı indirip flasha attıktan sonra wifi olmayan bilgisayardan kurulum yapmalısın.
Bu videoda daha stabil şekilde anlatılmış:

Reaksiyon puanı
4
Formattan sonra benim de başıma gelmişti. Ağ bağdaştırıcılarımıydı neydi ordan kablosuz adını öğrenmen lazım. Daha sonra başka bir pcden o ada ait driverı indirip flasha attıktan sonra wifi olmayan bilgisayardan kurulum yapmalısın.
Bu videoda daha stabil şekilde anlatılmış:

Sorun şu ki bende ağ bağdaştırıcılarında gözükmüyor diğer aygıtlar/ağ denetleyicisi olarak gözüküyor ve cihaz adıda yok o yüzden bunu yapamıyorum

Sorunu çözdüm yardımlarınız için teşekkür ederim.

ağ bağdaştırıcısıa sağ tıklayıp ayrıntılar da donanım kimliklerine tıkladım orda ki kodu internete yazıp driver indir çıkan herhangi bir siteden indirdim (çünkü tek bir site vardı) aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısı sürücüyü güncelle dosyaayı bu bilgisayarda bul yapıp dosyayı arattım otomatik indirdi zaten