Laufeyson
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 13,029
Arkadaşlar ISO dosyasını indirdim. USB belleğe nasıl yazabilirim?
@EFI Shell
@EFI Shell
Bilgisayarınızın özellikleri nedir?Arkadaşlar ISO dosyasını indirdim. USB belleğe nasıl yazabilirim?
@EFI Shell
Rufustan MBR yi seçip yazdıracaksınız.Hocam önceki konuda atmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wifi sürücü konusunda.
- İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz 2.94 GHz
- RAM: 4GB
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce G100
- Anakart: Lenovo 7304W6K
ISO dosyasını SEÇ butonuna basarak seç. Sonra GPT'yi MBR yap. BAŞLAT de ve TAMAM de. Bitince programı kapat ve USB'den boot et.Rufus indireyim o zaman.
@EFI Shell hocam rufus u indirdim. ISO dosyası da indi. Şimdi nasıl yapacağım?
İnternette mevcut sürümlerin bazılarının linki.@EFI Shell hocam ben şimdi Rufus ile yazacaktım ama bir BIOS moduna bakayım dedim. BIOS 2009'dan kalmaymış ve bıos modu gözükmüyor. PC'de x86 tabanlı yazıoyır ama işlemci 64 bit destekliyor. Siz ne dersiniz bu konuda?
Bir de hocam sizin attığınız ISO dosyasını nasıl attınız? Microsoft indirmek için key istiyor.
Evet.@EFI Shell hocam Rufus ile USB'ye yazdım. Şimdi ben sıfırdan format atarsam key isteyecek mi?
İnternetten deneme keyi bulabilirsin.@EFI Shell hocam Rufus ile USB'ye yazdım. Şimdi ben sıfırdan format atarsam key isteyecek mi?
Ei.cfg yapsam olmaz mı?Evet.
İnternetten deneme keyi bulabilirsin.
Olur.Ei.cfg yapsam olmaz mı?
Neden 8.1 önermediniz?
Çünkü biraz ağır gelebilir diye.Neden 8.1 önermediniz?
Tamam bu mesajı görmemişim@EFI Shell hocam Rufus ile USB'ye yazdım. Şimdi ben sıfırdan format atarsam key isteyecek mi?
Konumuz o değil şu anda.Universal USB Installer adlı programı kurun. Ardından videodaki adımları kendinize göre takip edin:
Sağ altta yazıyormuş heralde. Peki diyelim yanlış key girdim, bunu internete bağlanınca doğruluyor değil mi? Yanlış olursa ne oluyor?Çünkü biraz ağır gelebilir diye.SSD vs. yok. 7'de ei.cfg ye vs. ihtiyaç yok. Key soruyor fakat atlanabilmekte.
Yanlışsa zaten kabul etmez key yok deyip esgeçip daha sonra girebilirsinizSağ altta yazıyormuş heralde. Peki diyelim yanlış key girdim, bunu internete bağlanınca doğruluyor değil mi? Yanlış olursa ne oluyor?
Rufus Programı İleArkadaşlar ISO dosyasını indirdim. USB belleğe nasıl yazabilirim?
@EFI Shell
Çoktan yaptım.Rufus Programı İle
USB'ye yazdım. ei cfg yi bir yerde görmüştüm. Atlanıyormuş ama ben yine de ei cfg yapayım.ei cfg bilip format bilmemekte ilginç geldi) yapabildin mi ?
Tamam o zaman atla derim. Yakın zamanda formatlayacağım.Key gireceğin yerde atlama seçeneği çıkıyor. Deneyimlemeyen bilmez hatta çoğu yanlış yazılım diyerek tekrar indirirÇözdüysen sorun yok.