ArDa75
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Format atmaya çalıştım, Olmadı bu hata geldi. Acil yardım edebilir isiniz?

Yok Dvd Rom yapmaya çalıştım. OlmadıRufus aracılığıyla mı yaptın formatı?
Eğer öyle ise Sistem,flashlayacağın aygtı bulamamış.
Bilgisayarınızın özellikleri nedir? Hangi işletim sistemini nasıl olarak kurmaya çalışıyorsunuz?Format atmaya çalıştım, Olmadı bu hata geldi. Acil yardım edebilir isiniz?![]()
Usb ye rufus aracılığı ile ISO dosyanı flashla boot devicedan usbyi(Pcye takılı haldeyken)seç kurulumu yapsın.Yok Dvd Rom yapmaya çalıştım. Olmadı
Windows 7 kurmaya çalışıyorumBilgisayarınızın özellikleri nedir? Hangi işletim sistemini nasıl olarak kurmaya çalışıyorsunuz?
Dvd Rom ileBilgisayarınızın özellikleri nedir? Hangi işletim sistemini nasıl olarak kurmaya çalışıyorsunuz?
Teşekkürler pek format bilgim yok. Bilgisayar böyle kaldı.
Tmm teşekkürler yazdınız ama benim anlatmak istediğim bilgisayar böyle kaldı. Ne yapabilirim?Gerekenler:
USB
Bir bilgisayarRufus - The Official Website (Download, New Releases)
Rufus is a small application that creates bootable USB drives, which can then be used to install or run Microsoft Windows, Linux or DOS. In just a few minutes, and with very few clicks, Rufus can help you run a new Operating System on your computer...rufus.ie
![]()
![]()
Windows 7 (ISO)
Windows 7, 32 Bit ve 64 Bit sürümleri için ISO dosyaları indirerek dilediğiniz zaman kurulumu kendiniz yapabilirsiniz.www.tamindir.com
Şuan Flashlayabileceğim elimde Pc yok Çözebilirsem bu hatayı zaten format atacamBenim de demek istediğim ISO yu tekrar flashlayıp Bilgisayarınıza kurmanız
Zor herhalde onun için Usb Adaptör lazım gibi, @EFI Shell Bey Neden olabilir? Acil Pc açmam lazım?Telefondan flashlanabilir mi? O konuyu bilmiyorum onu araştırabilirsiniz.
Yapabileceğiniz 3 yol var.Tmm teşekkürler yazdınız ama benim anlatmak istediğim bilgisayar böyle kaldı. Ne yapabilirim?
Evet Boot Menüsünde CD Rom'u görüyor. Hatta CD Rom'u seçtim.Yapabileceğiniz 3 yol var.
1-Boot device menüsünden CD Romu görüyor ise onu seçip işlemi başlatmanız
2-ISO dosyasını tekrar flashlayıp bilgisayara kurmanız
3-Bilgisayar tamircisine götürmeniz
Evet,sonraEvet Boot Menüsünde CD Rom'u görüyor. Hatta CD Rom'u seçtim.
Windows 7 kurulum başlangıç'ı geldi.Evet,sonra
Tamam kurulumu tamamla şimdiWindows 7 kurulum başlangıç'ı geldi.