Format sonrasında ekran kartı görünmüyor

Reaksiyon puanı
1
Arkadaşalr Selamalar KISACASI EKRAN KARTINI NASIL ETKİN EDECEĞİM ONU SORMAK İSTEDİMŞİMDİ OLAYI DİNLEYİN: Bizim misafir çocuğu bilgisayara virüslü oyun indirmiş. Sıfırlamak zorunda kaldım virüsle baş edemedim sıfırladıktan sonra herşeyi ayarladım Windows Etkinleştirmesi yok sadecec Csgo ya ve diğer oyunlara girmeye çalıştığımda tepki vermiyor
sağ tık yapıyorum kartın özellikler çıkmıyor internet kafeci adama oyun yüklettim adam ekran kartıını yüklemiş üst modelini yüklemiş bilgiayar zorlanıyodu tekrar sıfırladım (EKRAN KARTIM AMD RADEON R4 Grapichs ) windowsu etkinleştirdikten sonra etkin olurmu acaba

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Merhabalar;

Öncelikle driver yüklemesini şöyle kontrol eder misiniz?
Bilgisayarıma sağ tık yaparak --> Özellikler --> Aygıt Yöneticisi --> Görüntü Bağdaştırıcıları.Buradan ekran kartı sürücünüze sağ tıklayıp internet üzerinden güncelleştirmesini deneyebilirsiniz.Eğer sürümü güncel ise sorun ekran kartı driverı ile kaynaklı olmayabilir.Birde laptopunuzun marka ve modelini verirseniz bir driver araştırması yapabilirim.

Reaksiyon puanı
1
Merhabalar;

Öncelikle driver yüklemesini şöyle kontrol eder misiniz?
Bilgisayarıma sağ tık yaparak --> Özellikler --> Aygıt Yöneticisi --> Görüntü Bağdaştırıcıları.Buradan ekran kartı sürücünüze sağ tıklayıp internet üzerinden güncelleştirmesini deneyebilirsiniz.Eğer sürümü güncel ise sorun ekran kartı driverı ile kaynaklı olmayabilir.Birde laptopunuzun marka ve modelini verirseniz bir driver araştırması yapabilirim.
sürücüsü tam olarak full güncel marka ise: Laptop Hp Amd Radeon R4 6310 AMD sitesinden indirmeye kalkıştım sürümü çıkmadı

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Driverların Windows orijinalliği ile bir ilgisi yok.Windows 10,8 veya 7 kullanıyorsanız kendisi update yapması lazım normalde.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
tamam işte o ekran kartının driverı önemli olan. lashcatslab dan amd driverın son versiyonunu indirip kurabilirsin. bizde gayet güzel çalışıyo...

Reaksiyon puanı
1
arkadaşalar öneriniz iiçin teşekkür ederim hallettim çok mutluyum

---- Mesajlar birleştirildi ----

tamam işte o ekran kartının driverı önemli olan. lashcatslab dan amd driverın son versiyonunu indirip kurabilirsin. bizde gayet güzel çalışıyo...
aynen öyle yaptım :DD

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
amd driver özürlü onun için bu konuyu okuyan diğer her amd mağduru da lashcatslab driverlarını bir denesin, daha sağlam ve güzel çalışıyor.