Format Sonrası

Hatasizcuol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bir kaç sorum olacaktı ama kesin ve doğru cevap verebilecek birilerinin cevablamasını istiyorum.
Microsoft'dan indirdiğim 8.1 işletim sisteminin kurulumunu yaptım.(Temiz Kurulum)
Güncellemeleri kapalı olarak tutuyorum belki yanlış bir şey ama ev kullanıcısı olduğum için çok fazla gerek görmedim.
Benim sorum şu isletim sistemi orjinal olmadığı için farklı yöntemlerle etkinleştirdim.
Etkinleştirme sonrasında hangi antivirüs proğramını kullanmam gerek bilmiyorum ve bakım için hangi bakım proğramınıda hemde önemli olan güncellemeler hangisi
neleri kontrol etmem gerek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dar boğazlılık meselesinde yardımcı olursanız nefis olur.Hangi bios ayarlarını da yapmam gerekir.(2yıllık bilgisayar programlama okudum.Anlarım bilgisayardan. )
İşlemci: Amd Phenom II X2 555
Am3 (938 pin) 3.20 Ghz 2 çekirdek

Anakart:Gigabyte GA-MA770-ES3 am2 am3+
rev. 1.0 avard bios

Ram: ddr2 4gb dual unganged 600 mhz

Ekran kartı:Nvidia GeForce 9800 Gt
gddr3 1gb

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Biosa çok fazla dokunmayın. Güvenliğiniz için güncelleştirmeleri açık tutun. Sürücülerinizin güncelliğini ayda 1 kere kontrol edin. Standart kullanıcı için windows defender yeterli.

Hatasizcuol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biosa çok fazla dokunmayın derken kasettiğiniz nedir ? Amd bi işlemci kullancıdığım için ısınma poblemi söz konusu.ama fan hızını ayarlamaktan tutda unganged ram moduna kadar ne nedir nasıl yapılır ayrıntısı lazım bana kesin bilgi bulsam konu açmazdım zaten.Bu cevap yeterli değil.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
biosa çok fazla dokunmayın derken kasettiğiniz nedir ? Amd bi işlemci kullancıdığım için ısınma poblemi söz konusu.ama fan hızını ayarlamaktan tutda unganged ram moduna kadar ne nedir nasıl yapılır ayrıntısı lazım bana kesin bilgi bulsam konu açmazdım zaten.Bu cevap yeterli değil.
Isınma sorununu sisteminizin tozunu alarak ve soğutucu ile işlemci arasındaki macunu değiştirerek düzene sokabilirsin.

Hatasizcuol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onlar klasik yaptığım yöntemler zaten.Sadece biostan dan Fan ayarlarını nasıl stabil hale getirebilirim ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240

Hatasizcuol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosya boyutu büyük olduğu için yüklenilemedi. fotograf atamıyorum ?

Hatasizcuol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte kesin çözüm bekliyorum demiştim deneme değil