Hatasizcuol
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Benim bir kaç sorum olacaktı ama kesin ve doğru cevap verebilecek birilerinin cevablamasını istiyorum.
Microsoft'dan indirdiğim 8.1 işletim sisteminin kurulumunu yaptım.(Temiz Kurulum)
Güncellemeleri kapalı olarak tutuyorum belki yanlış bir şey ama ev kullanıcısı olduğum için çok fazla gerek görmedim.
Benim sorum şu isletim sistemi orjinal olmadığı için farklı yöntemlerle etkinleştirdim.
Etkinleştirme sonrasında hangi antivirüs proğramını kullanmam gerek bilmiyorum ve bakım için hangi bakım proğramınıda hemde önemli olan güncellemeler hangisi
neleri kontrol etmem gerek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dar boğazlılık meselesinde yardımcı olursanız nefis olur.Hangi bios ayarlarını da yapmam gerekir.(2yıllık bilgisayar programlama okudum.Anlarım bilgisayardan. )
İşlemci: Amd Phenom II X2 555
Am3 (938 pin) 3.20 Ghz 2 çekirdek
Anakart:Gigabyte GA-MA770-ES3 am2 am3+
rev. 1.0 avard bios
Ram: ddr2 4gb dual unganged 600 mhz
Ekran kartı:Nvidia GeForce 9800 Gt
gddr3 1gb
Microsoft'dan indirdiğim 8.1 işletim sisteminin kurulumunu yaptım.(Temiz Kurulum)
Güncellemeleri kapalı olarak tutuyorum belki yanlış bir şey ama ev kullanıcısı olduğum için çok fazla gerek görmedim.
Benim sorum şu isletim sistemi orjinal olmadığı için farklı yöntemlerle etkinleştirdim.
Etkinleştirme sonrasında hangi antivirüs proğramını kullanmam gerek bilmiyorum ve bakım için hangi bakım proğramınıda hemde önemli olan güncellemeler hangisi
neleri kontrol etmem gerek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dar boğazlılık meselesinde yardımcı olursanız nefis olur.Hangi bios ayarlarını da yapmam gerekir.(2yıllık bilgisayar programlama okudum.Anlarım bilgisayardan. )
İşlemci: Amd Phenom II X2 555
Am3 (938 pin) 3.20 Ghz 2 çekirdek
Anakart:Gigabyte GA-MA770-ES3 am2 am3+
rev. 1.0 avard bios
Ram: ddr2 4gb dual unganged 600 mhz
Ekran kartı:Nvidia GeForce 9800 Gt
gddr3 1gb