• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Format sonrası yazıcı ağ da görünmüyor

alperserkan01

Öğrenci
işyeri bilgisayarımıza win 7 formatı attıktan sonra yazıcı ağ da görünmüyor format attığım bilgisayardan paylaşım yapıyorduk kendi uzerinden yazıyor ama diğer pc ler bulamıyor

aygıt ve yazıcılardan yazıcının üzerinde sağ tıklayip ozellikler deyin oradan paylaşima acın sonra ağda gorunur yazıcınız

Onu denedim su an yazici paylasilmis durumda fakat diger pc gormuyor yaziciyi ag da

86c1d52ec326155b7300a2b823ef6841.jpg
bos ekran bisey gelmedi

17b8f0f085fa3f55749b04e87bb82ddf.jpg
ag parolasi soruyor admin admin denedim ag adi ve diger pc nin parolasini denedim
b853e8a6128f7f2275a05aaf1cf324f1.jpg

yazıcının kablosunun baglı oldugu bilgisayardan ağ ve paylaşım merkezi sonra gelişmiş ağ paylaşım ayarlarından parola ile dosya paylaşımını kapatın parola istemez sonra baglana bilirsiniz biraz işlerim yogundu yazamadım kusura bakmayın eğer çözemezseniz özelden mesaj atın yardımcı olayım

1- Ağ Adlarının doğrluğunu kontrol edin. Örnek : WORKGROUP
2- Her iki PC arasında yazıcıları görmeniz için, Ağ Paylaşım ayarlarından parolo paylaşımını kapatmanız gerekiyor.
3- Paylaşılan Yazıcı üzerinde sağ tuş tıklayıp, izinler bölümünden ekle kısmına gelip Everyone olanı seçip uygula ya tıklayınız.

Ne durumdasınız? Şuan görüyor mu PC bir birini..

Arkadaşlar yardimlariniz icin tesekkurler firsat bulamadim yapmak icin idare ediyorduk digeri ile biraz once uyguladim parola istemeyi kapatinca gordu yaziciyi tekrar teşekkürler