bilgisayarımı format attım ve bilgisayar kendini açınca siyah ekran var sadece ve bide maus imleci gözüküyor başka bişey yok çözemedim sorunu f8 ile güvenli modu açmaya çalışıyorum gelmiyor ekran windows 8 kullanıyorum lütfen yardım edin
Resim ve hata mesajı olmadığı için sorunun ne olduğu hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.5-10dk bekledim an itibariyle sorun çözüldü. Ama yeniden başlatırsam gene aynı sorun olur mu ondan korkuyorum.
Benzer bir sorun benim de başıma gelmişti. Fare imlecini hareket ettirebiliyordum fakat bilgisayarda açmaya çalıştığım hiçbir şey açılmıyordu.Dediğim gibi simsiyah bi ekran ve birde mouse imleci var hareket ettirebiliyorum fakat başka bişey gelmiyor ekrana
Hocam eğer sorun yazılımsal ise sizin dedikleriniz işe yarayabilir ancak sorun donanımsal ise sizin dedikleriniz işe yaramaz.Windows+R kombinasyonuna basın. Msconfig yazıp, başlangıç sekmesine gelin veya görev yöneticisinden başlangıca gelin. Ses ve ekran kartı programı hariç diğer programları devre dışı bırakın. Ve temp dosyalarını silin. Bilgisayarı bir de CCleaner ile taratın sorun düzelir.
Evet donanımsal ise sorun HDD'de olabilir.Hocam eğer sorun yazılımsal ise sizin dedikleriniz işe yarayabilir ancak sorun donanımsal ise sizin dedikleriniz işe yaramaz.