Format sonrası ses gelmiyor!!

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar ben dün format attım bütün driverleri yükledim hiçbirşey eksik değil yükleceklerimi not almıştım önceden.Ses driverlerimi vs... hiçbir eksik yoktu hemde her yükledikten sonra baştan başlattım.Ama bilgisayardan ses gelmiyordu mp3 açtım ses yoktu hata da vermiyordu denetim masasına baktım ses kartını tanıyordu.Belkide hoparlör bozulmuştur dedim kulaklık taktım aynı şey kulaklıktan da ses geliyordu ses ayarlarına baktım hepsi en yüksekteydi ben yinede en yükseğe alıp kaydettim hala ses yok hoparlör denedim 2 tanede kulaklık denedim olmadı kasayı açtım baktım ses kartında sorun yok ne yapacağım yarıdm edinn.

Şimdiden teşekkürler

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sürücünü tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
3 farklı driver denedim olmadı

---------- saat 12:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:34 eklenmişti ----------

arkadaşlar bu arada sistemimi yazayım İNTELcore 2 duo e8200 işlemci 4 gb ram ati raden hd 3650 1gb 400 watt psu P5K-SE ANAKART WİNDOWS XP PROFESSİONALL
Arkadaşlar az önce gördüm p5k-se de ses sorunu varmış ama daha önceki formatlarda sorun olmamıştı yardım edin ne olur

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
İNTELcore 2 duo e8200 işlemci 4 gb ram ati raden hd 3650 1gb 400 watt psu P5K-SE ANAKART WİNDOWS XP PROFESSİONALL
bunlar niye ben onu anlamadım ??
bu ses kartı değin ayrı mı aldın yoksa anakarta bağladığın yeri mi diyosun ses kartı olarak?

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hayrı ses kartı ama belkide sistemlede sorun olabilir diye galiba anakartımda ses sorunu varmış ama neden diğer formatlarımda böyle olmamıştı öff ya

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
anakartında ses driverı var onu yükledin mi?

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
evet zaten ilk önce onu yükledim ses driverini tanıdı ama ses gelmedi ses ayarlarının hepsi açıktı sonra diğerlerini yükledim yine aynı sorun oluştu

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
"Denetim masası-ses efekti ve ses aygıtları-ses" bağlantılarını izleyerek varsayılan aygıt olarak görünen açılır menüye bak orada aygıtın görünüyor mu ?, bi müşterinin de aynı sorunu vardı burdan hallettim ben.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ses kartı bozukmuş yeni ses kartı aldım çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onceki sürüm win xp idi smdi win7 yükledim ama haporlrdn ses gelmiyor ses simgesindede x işareti var ne yapmalıyım yardım edın lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
format attım pc ye bnde kurulum cdsi vardı aygt yntcisinde güncelleştrdm simgesinde ünlem yok ama çalısmıyo napcam