Dizüstü bilgisayara format atacağım fakat offline oyunlarımdaki ilerlemelerimi kaybetmek istemiyorum (far cry new dawn, need for speed payback, the witcher 3). Formattan sonra aynı yerden devam etmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
2. usb belleğe save dosyalarını at format attığında save dosyalarını geri yapıştırırsınDizüstü bilgisayara format atacağım fakat offline oyunlarımdaki ilerlemelerimi kaybetmek istemiyorum (far cry new dawn, need for speed payback, the witcher 3). Formattan sonra aynı yerden devam etmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Hocam benim saydığım 3 oyunun save dosyası nerededir acaba bilginiz var mı2. usb belleğe save dosyalarını at format attığında save dosyalarını geri yapıştırır
Dizüstü bilgisayara format atacağım fakat offline oyunlarımdaki ilerlemelerimi kaybetmek istemiyorum (far cry new dawn, need for speed payback, the witcher 3). Formattan sonra aynı yerden devam etmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Bilgisayar/belgeler kısmında olur genelde savelerHocam benim saydığım 3 oyunun save dosyası nerededir acaba bilginiz var mı
Ben direk flaşa atıyorum birşey olmuyor iso da var2. usb belleğe save dosyalarını at format attığında save dosyalarını geri yapıştırırsın