Yardım Format sonrası oyunlardaki ilerlemelerin kaybolmaması için

alonehazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizüstü bilgisayara format atacağım fakat offline oyunlarımdaki ilerlemelerimi kaybetmek istemiyorum (far cry new dawn, need for speed payback, the witcher 3). Formattan sonra aynı yerden devam etmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

PatronBey

Asistan
Reaksiyon puanı
102
Dizüstü bilgisayara format atacağım fakat offline oyunlarımdaki ilerlemelerimi kaybetmek istemiyorum (far cry new dawn, need for speed payback, the witcher 3). Formattan sonra aynı yerden devam etmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
2. usb belleğe save dosyalarını at format attığında save dosyalarını geri yapıştırırsın

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Genelde belgelerde olur saveler save alacağınız oyunun hangi klasörde olduğunu araştırın %appdata% dada olabilir save yi aldıktan sonra google drive a kaydedin en iyisi google drive bence.