Format Sonrası Mouse Çalışmaması

mikail ergen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler.Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Benim pc ye win7 attım fakat kastığı için win xp ye geri döndüm.Kasayı alıp arkadaşın evine götürdüm onun klavye ve faresine bağladım.Benim cd rom çalışmadıgı için onunkini bağlayıp formatladım.Orda bütün ayarları yaptım klavye mouse falan sorun yoktu.ama eve geldiğimde benimkileri taktım fakat mouse çalışmıyor.ışıgı falan yanıyor ama kullanamıyorum.ekranın tam ortasında duruyor..Bide yeni farkettim bilgisayar biraz kullandıktan sonra donuyor.klavye ile bi kaç tane internet sayfası açtım bilgisayar komple gitti.Kurulum aşamasında herhangi bi sorun yoktu ama neden böyle arakdaşlar.Lütfen ayrdım edin bana.win7 ultimate de hişç bi sorun yoktu ama çöok kasıyordu .yeni pc alacak durumumda yok xp yi kurmam lazım.Hayırlı günler.şimdiden teşeklkkürler.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Driverlar uyumlu olmayabilir.Win 7 de sorunsuz Çalışıyorsa win 7 ye devam etmelisin.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Sözlerinden baya eski bir pc olduğunu anlıyorum. Kısaca öyle aman aman bir oyun da oynamıyorsun ? Neden Xubuntu'yu live'dan denemiyorsun bu bilgisayarda ?

Get Xubuntu « Xubuntu

Sana istediğin hızı vereceğine kesinlikle eminim.

Xubuntu isosunu USB'ye yaz ve live'dan dene. Eğer hızdan memnun kalırsan ve hoşuna giderse kurarsın. Windows tarafının aksine bilgisayarındaki işletim sistemin yada dosylarını silmeden dağıtımları deneyebilirsin. Xubuntu'nun türkçe desteği de iyidir.

Xubuntu tanıtım videosu;

Eğer görünüşünü beğenmediysen de kişiselleştirebilirsin. Bir kaç örnek vereyim;
xubuntu - Google'da Ara

Son düzenleme: