Format öncesi alınan yedek

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhabalar,
Pc'ye format atmayalı 1 yılı geçmişti iyice yavaşlayınca yedek alıp eski işletim sistemini yeniden yükledim. Yedekleri geri yüklemek istediğimde ise içlerinden bazılarını özelliklede bazı resimleri açamıyorum. Sürekli olarak yönetici hakları hatası verip duruyor. Çoğu resimde sıkıntı yok ancak birkaç resim benim için çok değerlidir onları açamıyorum :( Bu durum sadece resimlerde olmuyor. Önceden yazdığım bazı programların kodlarını kopyalarken de aynı uyarıyı veriyor. Özellikler->güvenlikten haklara baktım hepsi seçili ama bir türlü yapamıyorum. Take ownership yaptım yine olmadı. Sizden ricam bana bir çare söylemeniz. Şimdiden müteşekkirim. Hayırlı akşamlar...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Güvenlik sekmesinden Gelişmiş'e tıkla. İzinler kısmındaki tüm kullanıcıları kaldır. Sağ taraftaki sekmeye geçip alt tarafta "Nesne ve alt kapsayıcı sahip...." gibi işaret olması lazım. Ona tıkla. Uyarı çıkarsa Evet' e tıkla. Daha sonra tekrar sol taraftaki sekmeye tıkla ve aşağıdaki kullanıcı isimlerini gir.

Administrator
Administrators
"Hesap Adın" (Tırnaklar yok)

Bunları ekle ve uygula - tamam' a tıkla. Tekrar açmaya çalış bakalım :wink:

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ikisi de işe yaramadı. sanırım kopyalarken düzgün kopyalamamış çünkü linux'ta da açamadımo dosyaları. bu nasıl iştir anlamadım. C bölümü için yerden kazamak için sıkıştırma yapmıştım ondan mı kaynaklandı bilmiyorum.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Dosyaya sağ tıklayıp özellikler kısmından güvenlik oradan düzenle sonra ekle de yazı yazılacak metine everyone yaz adı denetle sağdaki kutudan sonra tamam de everyone olanı seç tam izin ver hepsine tamam tamam de geç.Benim bazı dosyalarım bozuktu yani windows dosyaları bozuk ya da hatalı dosya gibi gösteriyordu bende bu yolla hiç gözükmeyen dosyaları düzeltmiştim umarım düzeltirsin.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Dosyaya sağ tıklayıp özellikler kısmından güvenlik oradan düzenle sonra ekle de yazı yazılacak metine everyone yaz adı denetle sağdaki kutudan sonra tamam de everyone olanı seç tam izin ver hepsine tamam tamam de geç.Benim bazı dosyalarım bozuktu yani windows dosyaları bozuk ya da hatalı dosya gibi gösteriyordu bende bu yolla hiç gözükmeyen dosyaları düzeltmiştim umarım düzeltirsin.

iletileriniz içine teşekkür ederim ama hiç biri sorunumu çözemedi. artık yapacak birşey yok sanırım. giden gitti kalan sağlar benimdir

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
link sanırım benim sorunumun kaynağı bu. ilgilenenlere duyrulur...