Format gerçekleşmiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thexx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün harddisk almıştım.Format atarken tam kur dosyaları yüklüyor derken bilgisayar kapandı.Arada açılmıyor pc arada açılıyor .Bide mavi ekranda takılırken yanlış takıldı gibi bişe yazdı.Acaba başka şeyden olma ihtimali varmı.Bilgisayarım şuan vatan computerde

Lost Eden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buna benzer bi sorun bende yaşamıstım hdd'nin elektrik kablosunu değiştirince düzelmişti umarım seninkide bu kadar basit bi problemdir

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
hardisk sata ise sata kablolarını ikisinide kontrol et aynı sorun bendede vardı yeni hardisk aldım bir türlü yükleyemiyorum yükleniyo xp açılmıyodu az kalsın yenisini alıyodum ki elektrik ve sata kablosunu yenisini aldım bir baktım düzelmiş, dikkatli ol kardeş

thexx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar şu an vatan pcde o kadardanda anlarlar herhalde

Lost Eden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman vatan saolsun demekten baska yapacak bişey yok

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Hımm, ilginç. Daha dikkatli olak gerekiyor.

thexx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bugun aldığım habere göre sorun anakarttaymış galiba.Hp'ye göndercekler.Zaten anakartı değiştirmişlerdi.yine bozuldu ama bu sefer garantiside doldu...ne yapcağımı şaşırdım.Artık yeni anakart takılacak derlerse almam herhalde.Ama rezillik anakartı değiştirdiler yine bozulan anakart..

black_sea_28

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Garantisi bitmişse, teknik servislerin ne kadar ücret çıkartacağını bilmemek için kahin olmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.

Umarım meblağ büyük olmaz.