Format CD'ye çekme oradan açılmayan pc'ye aktarma..

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben
PC'me giremiyorum yani virüs kapmış bilgisayar ''Windows başlatılıyor'' dan
sonra açılmıyor oturum falan açmıyorum her neyse ben format atmaya karar verdim
ve araştırdım biraz olay şu :

İnternet Kafe'den
Windows XP Serivice Pack 3 (en güncel'inden) indir.
Bu'nu iso kalıbıyla cd'ye çek
sonra bios
ayarını yap ve pc'de cd'yi çalıştırınca direk kurulum mu çıkıyor?

yardım ederseniz sevinirim yada nasıl yaparım lütfen
yardım edin
frown.gif

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sen dvd ye tak pc ye sonra yeniden başlat orada yazı gelecek dvd den devam etmek için bir tuşa basın diye bastığın andan itibaren kurulum dosyalarına ilerleyip kuruluma başlayacak

birde yazıların tamamını veya çoğunu renkli yazmıyoruz forum olarak kurallara aykırı :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hocam biyos ayarların muhtemelen doğrudur.Daha önce format attırdım demiştin. O yüzden CD takınca otomatik başlayacaktır. Nero 6 gibi başlangıç CD'si yap diyerek yazdırırsan iyi olur. Aslında internet cafelerde hazır vardır windows xp CDleri. sp3 olanını satın al adamalrdan. 3-5TL vardır yoktur. Dosya indirmeye izin vermiyorlardır belki.

Daha sonra Yönergeleri takip et. Alışkanlık olsun diye windows xp format simülatörlerini dene.

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam biyos ayarların muhtemelen doğrudur.Daha önce format attırdım demiştin. O yüzden CD takınca otomatik başlayacaktır. Nero 6 gibi başlangıç CD'si yap diyerek yazdırırsan iyi olur. Aslında internet cafelerde hazır vardır windows xp CDleri. sp3 olanını satın al adamalrdan. 3-5TL vardır yoktur. Dosya indirmeye izin vermiyorlardır belki.

Daha sonra Yönergeleri takip et. Alışkanlık olsun diye windows xp format simülatörlerini dene.

Windows xp cd'leri satmıyorlar abi bi nete gittim satmıyoruz işte format 30 lira dedim ne oluyoruz bulabilirsem o windows xp cd'sini ondan sonra dosya beni restart açınca yönlendiriyor demi [MENTION=163013]onurfurkan52[/MENTION] dediği gibi?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Resimli anlatım ekliyecektim. Fakat uzun ve karışık gelebilir. Bu video sana yardımcı olacaktır.
[video=youtube;Qns9XCnvCOc]http://www.youtube.com/watch?v=Qns9XCnvCOc[/video]

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Resimli anlatım ekliyecektim. Fakat uzun ve karışık gelebilir. Bu video sana yardımcı olacaktır.
[video=youtube;Qns9XCnvCOc]http://www.youtube.com/watch?v=Qns9XCnvCOc[/video]

teşekkür ederim kardeşim izledim çok sağol çok işime yaradı :)