Format Attıktan Sonra Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jetax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Derdiniz tam olarak nedir ? Verdiğiniz bilgi çok kısır.

jetax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Derdiniz tam olarak nedir ? Verdiğiniz bilgi çok kısır.
Şimdi Kardeşim Format Attım Bilgisayara Formatı Yerel Disk D: ye Atmışım Ve Yerel Disk C: deki Dosyalar Silinmedi Format Atarken Biçimlendirmeyi Unutmuşum Şimdi Diyorumki Eski Yerel disk C: (Şimdiki Yerel Disk D: ) Biçimlendirsem Bişey Olurmu

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şimdi Kardeşim Format Attım Bilgisayara Formatı Yerel Disk D: ye Atmışım Ve Yerel Disk C: deki Dosyalar Silinmedi Format Atarken Biçimlendirmeyi Unutmuşum Şimdi Diyorumki Eski Yerel disk C: (Şimdiki Yerel Disk D: ) Biçimlendirsem Bişey Olurmu

Olmaz

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam yanlış anlamadıysam windows u eski D ye kurdunuz eski C nizde şimdiki D niz oldu.Eğer herhangi bir sistem dosyası barındırmıyorsa rahatlıkta atabilirsin hocam ama benim anlamadığım isimler nasıl değişti.

jetax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yanlış anlamadıysam windows u eski D ye kurdunuz eski C nizde şimdiki D niz oldu.Eğer herhangi bir sistem dosyası barındırmıyorsa rahatlıkta atabilirsin hocam ama benim anlamadığım isimler nasıl değişti.
Aynen Hocam Bende Çözemedim Zaten Formatı D ye Attım D C Ye Döndü Ve Şuanki D de Windows Dosyaları Var Silsem Acaba Bişey Olurmu Olursa Kötü Formatımda Yok Yanımda O Yüzden Sorayım Dedim Boşuna Yer Kaplıyor

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Silseniz de nasıl sileceksiniz ? binlerce dosya normal yoldan silememiştim ben.. bi format cd si bulup silmiştim.

jetax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Bişey Olmıcaksa Direk Biçimlendiriyorum Diski Ozmn

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bak Windows'u tekrar kur biçimlendirme ekranında iki diski de biçimlendir okey