Format atılmıyor

gel2le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asus k53sc laptop kullanıcısıyım . bilgisayar internette gezerken pat diye gitti . tekrar açtığımda windows 8 yazısı geldikten sonra siyah ekran kalıyor ve windows hiç açılmıyordu . usb ve cd olmak üzere farklı yazılımlar denedim ama format işlemi tamamlanmıyordu . Copying Windows files %100 , Getting files ready for installation % 100 , İnstalling features %100 , İnstalling updates %100 oluyor . Finishing up ' a gelince bilgisayar öyle kala kalıyor hiç bir gelişme yok .( mausu oynatabiliyorum )

Neyse efendim bu olaydan sonra bilgisayarı casper teknik servisine götürdüm 35 tlye format atıldı windows 7 home basic . lakin eski performansında değildi sanki size şöyle bir örnek vereceğim . need for speed carbonda kasmalar oluyordu böyle oynamış olanlar bilir . uzaktan şehir açılırken donuyordu araba ile giderken .

Herneyse bi süre bu şekilde kullandım ve tekrar format atmaya karar verdim fakat aynı sorunla tekrar karşılaştım format atamıyorum Installing updates %100 oluyor ve öylece kalıyor . Bad sector gıbı bı sorun olabılırmıs gıbı seyler duydum ne gıbı bı sorunla karşılaştığımı bılmıyorum sızlerden yardımcı olmanızı ıstıyorum .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Repair kısmından refresh pc girdiğimde su uyarıyı alıyorum . The drive where Windows is installed is locked . Unlock the drive and try again.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

automatic problems bilmem ne gibi bir seçeneğe girdim , PC diagospore gibi birşeyler yazdı büyükçe sonra sorunum çözüldü .