- Reaksiyon puanı
- 68
Pc me format atıcam ama ne indiriceğimi bilmiyorum ekran kartı driver ı dışında bişey indirmek gerekiyomu ?
Sürücüler. Medya oynatıcı. Web Tarayıcı, Arşiv açıcı vb.Pc me format atıcam ama ne indiriceğimi bilmiyorum ekran kartı driver ı dışında bişey indirmek gerekiyomu ?
google, ekran kartı driverı indirsem sadece yeter miSürücüler. Medya oynatıcı. Web Tarayıcı, Arşiv açıcı vb.
Zip dosyalarını açmak için 7-Zip, medya oynatmak için vlc, chipset sürücüleri, eğer tanımadıysa wifi sürücleri, utiltyler, kart okuyucu sürücleri vb. hepsini kurun. sadece yukarıdakiler yetmez bence.google, ekran kartı driverı indirsem sadece yeter mi
Ben sadece oyun ve ders için kullanıyorum dediğiniz şeyler gerekli mi çokZip dosyalarını açmak için 7-Zip, medya oynatmak için vlc, chipset sürücüleri, eğer tanımadıysa wifi sürücleri, utiltyler, kart okuyucu sürücleri vb. hepsini kurun. sadece yukarıdakiler yetmez bence.
WinRar yerine 7-Zip, Chrome yerine Edge veya Brave daha iyi olabilir.Winrar,Google Chrome,WizTree,Driverler(İşlemci vb.),Java,Zoom(Öğrencisen(Zom zom)).
Bunlar Yeterli![]()
7-Zip, Zoom, MS Office veya LibreOffice içinde gelmiyor.Format Atınca Herşey İçinde Geliyor Zaten
Masaüstü bu ama laptop değilFormat Atınca Herşey İçinde Geliyor Zaten
Laptop da gelmez.Masaüstü bu ama laptop değil
İşlemci için sürücü büyük ihtimalle içinde gelir.ekran kartı driver anakart driver indirsem mouse boş iş gerek yok driver a işlemci driver varmı
Laptop ise Chipset driverı vardır.ekran kartı driver anakart driver indirsem mouse boş iş gerek yok driver a işlemci driver varmı
Windows her şeyi indirmez ama olmazsa olmaz şeyleri genelde yükler.windows kendisi indirmiyomu bunları
Nasıl indirsin ki ?windows kendisi indirmiyomu bunları
Daha sıfırlamadım benim pc bozuk anakartda kırmızı ışık yanıyo düzelltikten sonra biraz yavaş açılıyodu format atim dedim tamir ettkiten sonraAygıt Yöneticisine Girin,ne kadar ünlemli aygıt varsa kurun.
İşlemci veya Anakart sürücüsü olmazsa bilgisayar çalışmaz ki?Nasıl indirsin ki ?
Her bilgisayarın donanımı farklı.
Windows kendisi parçaların driverır larını otomatik indiriyo diye biliyodumNasıl indirsin ki ?
Her bilgisayarın donanımı farklı.
Onları zaten otomatik olarak algılar.İşlemci veya Anakart sürücüsü olmazsa bilgisayar çalışmaz ki?
Kurarken İşlemci ve Anakart gibi şeyleri yükler.
Önemli parçaların sürücüsü eski de olsa kendisi indirir.Windows kendisi parçaların driverır larını otomatik indiriyo diye biliyodum
Her güncelleme de iyi gelmiyor ki işletim sistemine.Driverlar, winrar, directx web, vcredist full package, java, revo uninstaller, ccleaner, mağaza ve windows güncellemeleri.
İntel HD 4000, bir GPU'dur.Bu arada İşlemci Driverı'da yoktur.
Chipset driveri vardır.
İntel HD 4000 vs.
Onları gerektiğinde kendisi yükler.windows c++2015 diye bişeyler görmüştüm onları kendisi mi yüklüyo
Siz hala anlamıyorsunuz.İntel HD 4000, bir GPU'dur.
İşlemci de aygıt yöneticisinde vardır.