Format atildi sürücüleri nasil bulabiliriz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkek2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarin sürücü-CDsi yok. XP-CDsi ile format attik. Sürücüleri en kisa yoldan nasil bulabiliriz. Acil. Biraz sacma bir durum ama.. Tskler.

Not: USB girisli bir internetle internete girebildigimiz icin internet calisiyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
sürücü bulma programı yaz google'a bir araştır bakalım ben baktım da çoğunun linki kırık google'dan araştırırsan bulabilirsin ;)
Bende bi tane olacaktı ama şuan adını unuttum yazılımın :(

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
basligi sürekli okuyorum ariyorum

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Everest uygulamasıyla önceikle bilgisayarında hangi donanımlar var onu öğren. Zaten rapor aldığında donanım üreticilerinin sitelerine linklerinide veriyor. Sonrasındada donanım üreticilerinin kendi sitesinden driverlarını download edebilirsin.

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evereste girince resimdeki 9 bölüm cikiyor. icinde de dallari var. agac gibi. 100 tane sanki. hangilerini arayacagim? girince ne yapmam gerek örnegin 9 taneden birine girdim. sonra? bakayim bir googleden de..

vzx1zm.jpg

-----------

daha dogrusu bir program olsa. tüm driverleri internetten kendi bulup indirse. böyle bir prgram yok mu?

YOKMUS !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_27272975/mpage_1/key_//tm.htm#27297835

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş senin program almanca sen türkçesini indir de öyle yap.Araştır googlede bulursun sürücülerini kameranınkini biz öyle yapmıştık.

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dil seceneklerinden türkceyi sectim

2vlvfcm.jpg

everesti acinca simdi hangi sürücüler icin everestin hangi bölümüne bakmam gerek onu arastiriyorum.

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
everesti kurdum. everestin neresinden bakicam? everesti actim simdi neresinden bakmam gerek? ne yapmam gerek? fazla zamanim yok isteyen bilgisayarima da girebilir. adim adim acikca anlatir misiniz lütfen. everesti ac ordan sürücülere bak deyince anlamiyorum. everesti actim simdi ne yapmam gerek?

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
anakartın ne? gir sitesine indir driverleri...
veya diğer parçaların tabi yok bulamadım diyorsan söyle modelleri linlini verelim...

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kasanın kapağını aç; Anakart,Ekran kartı gibi donanımlarının marka-modellerini öğren.
kendi firma sitelerinden indirmeni tavsiye ederim...

r-k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Slm.Bilgisayarıma sağ tıkla-özelliklere tıkla-donanıma tıkla-aygıt yöneticisine tıkla orada bilgisayarının donanımını görürüsün.SDürücüsü yüklenmemiş olanların yanında soru işareti vardır.Soru işareti olan sürücünün üzerine sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de.sürücüyü yüklemesi lazım.Olmazsa yine soru işaretli sürücünün üzerine sağ tıkla ayrıntılara tıkla sürücünün kimliği yazar.O kimliği googleye yazıp aratırsan sürücüyü yükleyeceğin siteleri görürsün.Oradan indirip kurabilirsin.Kolay gelsin...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Driver Genius ya da Driver Scanner işini görür.Hatta isimlerini bulmakla kalmaz,internetten sürücülerini bile indirebilirsin.

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
cok tskler sorun cözüldü

erencafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla zor iş değil aslında bi bakim bulabilrim herhalde